Brian De Palma regizează Activitate Paranormală 2?

de Ştefan Dobroiu în 25 Feb 2010
Brian De Palma regizează Activitate Paranormală 2?

Cei de la Paramount Pictures dau din colţ în colţ să-şi găsească un nou regizor pentru continuarea mega-succesului financiar Activitate paranormală. După ce Kevin Greutert a fost recuperat de producătorii francizei Saw (detalii aici), Paramount s-a trezit fără un regizor viabil.

În acest moment producătorii se pare că nu fac deloc nazuri în ceea ce priveşte aspectul financiar (până la urmă Activitate Paranormală a sărit de pragul de 100 de milioane de dolari încasări doar în Statele Unite) şi abordează regizori celebri, unul dintre ei fiind chiar Brian De Palma. The Los Angeles Times anunţă că regizorul din spatele lui Carrie, Scarface şi Carlito's Way ar putea prelua frâiele producţiei a cărei lansare, inclusiv în România, ar trebui să aibă loc anul acesta de Halloween.

Alţi regizori chemaţi la negocieri sunt Brad Anderson (Transsiberian) şi Greg Mclean (Wolf Creek). Şi Akiva Goldsman, scenaristul oscarizat pentru A Beautiful Mind, a fost la un moment dat una din variante.

Ar trebui să aflăm foarte curând cine va semna regiza noului film, puţine sunt proiectele la Hollywood care nu au un regizor cu şapte luni înainte de premieră.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 16 iulie 2010 22:01
nu conteaza regizorul cat conteaza actiunea filmului , in general!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells