Protagonista thrillerului erotic Lust, Caution, iertată în ţara natală

de Gloria Sauciuc în 25 Feb 2010
Protagonista thrillerului erotic Lust, Caution, iertată în ţara natală

Wei Tang, protagonista thrillerulu erotic Lust, Caution (regia Ang Lee), premiat cu un Leu de Aur la Veneţia, revine pe marile ecrane din China, după ce în 2008 fusese declarată persona non grata în ţara sa natală.

Scenele cu un conţinut sexual explicit a căror protagonistă era, au adus interzicerea apariţiei actriţei în mass-media. Spotul TV în care juca, făcut la cremele Pond’s, a fost scos din grila programelor locale de televiziune. De asemenea, apariţiile în reclamele din reviste. Din această cauză, actriţa pierduse în 2008 contractul de peste 840.000 de dolari cu firma de cosmetice. Mai mult, organizatorii galelor de premiere din China i-au exclus - atât pe Wei Tang, cât şi pe ceilalţi membri ai echipei Lust, Caution - de pe lista invitaţilor la aceste evenimente, în timp ce discuţiile despre film şi actriţă pe forumurile online au fost şterse, după cum relata la acea vreme ziarul Oriental Daily Hong Kong.

O versiune Lust, Caution cu foarte multe părţi scoase din film, a fost lansată pe DVD în China, critica cenzorilor fiind că filmul pune într-o lumină pozitivă trădătorii.

Crossing Hennessy, regizat de Ivy Ho, cu Tang Wei şi cântăreţul Jacky Cheung în rolurile principale, a trecut de comisia de rating chineză, însă nu s-a stabilit - încă - o dată a premierei în China, conform Variety.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Mbi pe 11 martie 2010 10:19
Foarte bine ia facut!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells