Cinci actori pentru Captain America

de Gloria Sauciuc în 25 Feb 2010
Cinci actori pentru Captain America

Cu The First Avenger: Captain America gata de filmări în lunile ce urmează, reprezentanţii Marvel şi regizorul Joe Johnston au făcut deja o listă de favoriţi pentru rolul principal, se anunţă pe Heat Vision Blog. La casting au fost chemaţi John Krasinski, Scott Porter şi Mike Vogel. Care dintre ei va purta uniforma şi scutul supereroului?

Krasinski este cunoscut pentru versiunea americană a filmului The Office, şi a mai fost văzut pe marile ecrane în Away We Go şi Leatherheads.

Porter este veteranul seriei TV Friday Night Lights, pe când Vogel a apărut în Cloverfield. Dar şi Michael Cassidy (Smallville), plus Patrick Flueger (producţia TV The 4400 şi Brothers) urmează să dea probe pentru a intra în pielea celebrului supererou.

Pentru rol au mai fost luaţi în considerare Garrett Hedlund (Tron Legacy) şi Jensen Ackles (Supernatural), dar s-a renunţat la aceste două variante pentru că cei doi nu vor fi disponibili când vor demara filmările.

Pe care dintre cei cinci îi vezi în rolul lui Captain America? Ai o altă propunere?

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
oare cine? pe 25 februarie 2010 14:39
Cred ca Scott Porter ar fi alegerea perfecta.
Zander pe 25 februarie 2010 15:31
Jensen Ackles +1

Dar pentru ca el nu va putea juca as zice ca merge Mike Vogel.

pipes pe 25 februarie 2010 16:32
in filmul din 1990 (cred ca putini l-au vazut. Gloria?) a jucat Matt Salinger. Chiar daca are o nota mizerabila pe IMDB, nu cred ca a fost cea mai nereusita alegere sau un film asa de prost. Poate, de data asta, vor fi mai inspirati si vor atrage si simpatia criticilor si a spectatorilor. Off-topic: daca se alege un necunoscut , vin cunoscatorii si se intreaba de ce li se ofera astfel de roluri. daca il prinde o vedeta devine prea comercial si tot asa. in mare va fi un film destinat americanilor cu sanse de priza la europeni si nu numai. in speranta realizarii unui film decent, toate cele bune....
Kalrak pe 25 februarie 2010 16:38
Nici unu din cei enumerati mai sus
norww3 pe 25 februarie 2010 17:17
Vin Diesel
BLACK-SPIDER pe 25 februarie 2010 19:12
Pipes Captain America din 1990 a fost varza, daca era un film bun cu siguranta si-ar fi amintit mai multa lume de el, e doar un alt film de actiune de duzina. Marvel a mai incercat cu Dolph Lundgren in 1989 in rolul lui Punisher, un Fantastic Four in1994 si Nick Fury: Agent of Shield in 1998 care au fost jalnice. Incepand cu 1998, odata cu ecranizarea lui Blade, filmele create de Marvel au inceput sa aiba succes. Lui Blade i-au urmat X-Men, Spider-man etc. Marvel si-a dovedit maturitatea odata cu producerea lui Incredible Hulk si a lui Iron Man, filme care pe langa fanii fideli au reusit sa cucereasca si alte categorii de spectatori. Noul Captain America nu e doar pentru americani, deoarece comicsurile Marvel si super eroi sai au depasit de mult granitele Statelor Unite. Captain America trebuie macar sa se ridice la valoarea lui Iron Man si sa deschida cu succes drumul pentru producerea celui mai celebru grup (alianta) creat de Marvel : The Avengers.
chris-T pe 25 februarie 2010 19:58
ma asteptam la Ryan Reynolds :P .... sau Hugh Jackman :P
Smooth pe 25 februarie 2010 21:28
Scott Adkins ar fi potrivit
paul1ca pe 26 februarie 2010 11:19
Jensen Ackles ar fi fost perfect,sincer!Nu ca sunt eu fan superantural,dar chiar este un actor foarte bun.
lucimct pe 26 februarie 2010 11:37
Dpdv meu de vedere Michael Cassidy cred ca ar fi perfect, figura lui nu aduce deloc a super-erou, ceea ce e perfect pt un asemenea personaj. Acum nu stiu cum joaca, recunosc ca nu l-am vazut niciodata interpretand. Sper ca cei ce se ocupa cu castingul sa faca o alegere buna si sa iasa un film super, cel putin la inaltimea lui Iron Man care sa trezeasca din nou copilul din noi.
keisha_sn2 pe 7 mai 2010 22:36
Chiar este o pierdere ca Jensen Ackles nu joaca in rolul lui Captain America
S-ar fi potrivit perfect,este un actor care se muleaza pe orice rol,si ar fi facut filmul sa fie mai amuzant
asta e ....

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells