Brad Pitt, bătăuş pentru mafie în Cogan’s Trade

de Cristina Grigore în 3 Nov 2010
Brad Pitt, bătăuş pentru mafie în Cogan’s Trade

Andrew Dominik, regizorul filmului The Assasination of Jesse James By The Coward Robert Ford revine cu o comedie poliţistă intitulată Cogan’s Trade, ce i-ar putea reuni pe Brad Pitt şi Casey Affleck, actorii principali ai reuşitului său film din 2007. Conform Deadline, Brad Pitt este în negocieri pentru rolul principal, Casey Affleck, Sam Rockwell, Mark Ruffalo şi Javier Bardem fiind şi ei propuşi pentru câte un rol.

Cogan’s Trade este adaptarea romanului cu acelaşi nume din 1974 al lui George V. Higgins, descris ca fiind de un umor sarcastic, cu dialoguri iuţi şi plin de tensiune, ce ridică miza jocului plasat în Boston, în lumea instabilă a mafioţilor mărunţi, a avocaţilor imorali şi a politicienilor aserviţi. Acţiunea romanului se centrează pe Cogan (Pitt), un bătăuş angajat de mafie să investigheze şi să pună la punct lucrurile după un jaf ce are loc în timpul unei partide de poker aflată sub protecţia mafiei şi în care erau un joc sume importante de bani.

Dominik va regiza, dar va semna şi scenariul, în timp ce Brad Pitt va prelua şi frâiele producţiei filmului, prin compania sa, Plan B. Data de începere a filmărilor este incertă, Andrew Dominik mai având în producţie şi adaptarea cărţii lui Joyce Carol Oates, Blonde, o cvasi-biografie a actriţei Marilyn Monroe.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cetateanu pe 3 noiembrie 2010 16:59
O distributie buna dar sa nu iasa ''The Assasination of Jesse James By The Coward Robert Ford'' pentru ca mie nu mi-a placut foarte mult acest film.
Kriss_Kringle pe 3 noiembrie 2010 20:30
Sunt 2 genuri diferite omule,nu au cum sa fie la fel.
dragossshadow pe 3 noiembrie 2010 21:38
Brad Pitt bataus. Am trait sa o vedem si pe asta!
JigoTe pe 3 noiembrie 2010 22:23
dragossshadow esti tu pe alta lume. In Fight Club, ce era Brad Pitt, daca nu era bataus? lol

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells