Batman o ia de la capăt după The Dark Knight Rises

de Cristina Grigore în 30 Mar 2011
Batman o ia de la capăt după The Dark Knight Rises

Poate că te aşteptai la asta, dar nu atât de repede. Warner Bros. are în plan un nou reboot al francizei Batman, care va fi realizat după ce Christopher Nolan îşi va încheia trilogia cu The Dark Knight Rises, scrie Collider.

Chiar dacă a anunţat că acesta va fi ultimul film Batman pe care îl regizează, Nolan va râmâne, se pare, ataşat francizei, drept producător. Într-un interviu acordat Los Angeles Times, Jeff Robinov, preşedintele Warner, a spus: „Avem un al treilea Batman, după care va trebui să-l reinventăm… Chris Nolan şi [soţia şi partenerul său de producţie] Emma Thomas vor fi producători, aşa că vom discuta cu ei care este etapa următoare”.

Este posibil ca aventurile pregătite pentru supereroul mascat să fie total diferite şi cu actori noi. Excelentele reiterări ale lui Batman create de Nolan vor fi însă greu de egalat şi asta va da viitorilor scenarişti şi regizori ai seriei o sarcină dificilă.

Robinov este de asemenea, dornic să producă o versiune a The Justice League, scenariul producţiei fiind acum în lucru, ţintind spre o lansare în 2013. În plus, scenariile pentru un film cu Flash, supereroul DC Comics, şi pentru Wonder Woman (lung-metrajul, nu serialul TV în care a fost distribuită recent Adrianne Palicki) sunt în pregătire, deşi nu se ştie încă cât de repede vor putea intra în producţie.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
mirko pe 30 martie 2011 09:19
Un al reboot al lui Batman? Astia de la Hollywood au innebunit? Nici nu au terminat cu a treia serie si deja s-au si gandit sa faca un nou film. Chiar vrea sa o vad si pe asta.
alex2812 pe 30 martie 2011 13:57
daca tot vor alta sa faca alta serie, ar trebui sa respecte benzile desenate, sa vedem pe ecran adevarata poveste.
alta solutie ar fi cum a zis si spartacus sa continue povestea cu alte subiecte si eroi negativi.

Han_Solo pe 30 martie 2011 14:01
Cu toate aceste tampenii, noi continuam sa urmarim aceste "tampenii"....motivul principal pentru care se si fac.
danymury pe 30 martie 2011 14:10
nush ce sa zic...ar trebuie sa continue vb lui spartacus cu alti eroi negativi..asa vedem versiuni de batman de ne saturam
Kable pe 30 martie 2011 15:25
Eu credeam ca un alt regizor va continua aceasta franciza
legolas05 pe 30 martie 2011 15:42
trebuie sa astepte putin timp......The Dark Knight Rises ajunge pe ecrane abia in 2012....
Vorador pe 30 martie 2011 17:29
Christopher Nolan a spus ca se va opri dupa The Dark Knight Rises sa mai continue vreo serie din Batman.Daca vor mai fi filme cu Batman,mi-ar placea sa fie n stilul celor facute de Tim Burton.Joel Schumacher a ruinat seria.
cristi23 pe 30 martie 2011 17:48
orice s-ar intampla batman ar trebui sa continue.este o legenda desi e un personaj fictiv,iar subiecte pt viitoare filme batman sunt o multime,daca se ia in considerare cateva romane grafice cum ar fi the long haloween sau the dark knight returns sau the killing joke
sunt multe variante posible si sper ca si urmatoarele filme vor fi la fel de bune ca si cele facute de nolan

Bayard pe 30 martie 2011 17:56
Nu au de ales, trebuie sa reschimbe complet seria, nu atat pentru ca se lasa Nolan, ci pentru ca se lasa Bale.... e stupid sa pastrezi politistul si majordomul si sa fie schimbat Batman :). Problema este ca ar trebui totusi sa lase o pauza de vreo 5 ani pana sa faca unul nou.... orice fac, nu o sa poata egala seria lui Nolan, trebuie sa lase timp sa se uite putin.

Ideea cu un film Justice League e superba, insa mi se pare foarte greu de realizat, din cauza ca trebuie alesi actori potriviti pentru fiecare erou, un nou Batman, un nou Superman etc etc... In schimb concurenta are treaba mult mai usoara, au pregatit treptat filme individuale, cu Thor, Iron Man, Captain America etc.... acum cand fac filmul cu Avengers trebuie sa se gandeasca doar la poveste, universul lor este deja facut, actorii alesi... La Justice League nu s-ar putea asa, la ce versiune de Batman ne gandim, la care de Superman??? ei sunt esential nu Flash si Wonder Woman care sunt pregatiti acum

alex_il_fenomeno pe 30 martie 2011 18:03
filmele cu Batman au avut intotdeauna priza la public , cred ca orice incercare este incununata de un real succes !
ChristianCage00 pe 30 martie 2011 20:35
Mi se pare ciudat sa aud ca Nolan va ramane producator, din cate stiu uraste remake-urile/reboot-urile etc. Cred ca deja se stie regizorul, Nolan il va alege sigur pe Zack Snyder.
cinc_marius2000 pe 30 martie 2011 20:59
Astept sa apara sa vedem sper sa fie ca celante asa de bune
nsag pe 30 martie 2011 22:25
Hey poate va fi batman beyond cine stie ?
batmanfan pe 31 martie 2011 19:09
Eu zic ca atat timp cat Nolan ramane pe-acolo in spatele filmului o sa iasa ceva de buna calitate. Insa nu sunt de acord cu un nou reboot. O noua trilogie in continuare la aceasta ar fi cel mai bine, exact cum au procedat cu "Piratii din caraibe". Dar na...este timp pana atunci sa isi schimbe parerea.
Gebeleizis pe 21 aprilie 2011 02:06
Sunt sigur ca va fi un film bun.
Crist11 pe 30 iunie 2011 01:11
Mai bine se termina aici, decat sa faca de ras franciza, mai bine o lasa moarta.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells