Antje Traue este Faora, villain-ul din Superman

de Cristina Grigore în 28 Apr 2011
Antje Traue este Faora, villain-ul din Superman

Latino Review anunţa, la jumătatea acestei luni, că noul villain din Superman: Man of Steel nu va ma fi Ursa, ci Faora. Nu se ştia pe atunci cine ar putea interpreta rolul, însă, potrivit Variety, acesta a fost oferit acum lui Antje Traue, o actriţă de origine germană cunoscută din thriller-ul SF Pandorum.

Ea se va alătura lui Michael Shannon, distribuit în rolul lui Zod, un alt vechi antagonist al supereroului din benzile desenate şi va întruchipa o versiune a personajului apărută în numărul 779 al revistelor Superman Action Comics. O vom vedea astfel  pe Faora drept ajutor al lui Zod, conducătorul statului numit Pokolistan.

Descrisă ca un meta-om (un superom, ajuns prin mutaţii genetice la superabilităţile sale), principala caracteristică a Faorei este distrugerea legăturilor moleculare. Acestă abilitate particulară îi va permite crearea unui virus capabil să modifice structura moleculară a unui organism, fapt ce va reprezenta un element cheie în planul generalului Zod.

Personajul Faorei a servit drept model pentru Ursa, aflată alături de Zod în cel de-a doilea film Superman, regizat de Richard Donner în 1978, şi interpretată de Sarah Douglas.

Deşi nu a lucrat prea mult în Statele Unite, fiind cunoscută mai mult în ţara de origine, Antje Traue are însă la activ SF-ul cu accente horror Pandorum, unde a jucat alături de Ben Foster şi Dennis Quaid, dar şi recent încheiatul 5 Days of August, cu Val Kilmer, Andy Garcia şi Heather Graham în distribuţie.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 28 aprilie 2011 20:40
Mi-a placut de tipa asta de cind am vazut-o in Pandorum, unde in plus a si jucat excelent. Bunissima...
Bayard pe 29 aprilie 2011 01:27
Da, si eu am remarcat-o in Pandorum..... privirea ei a facut tot filmul, super captivanta. Nu stiu cat de bine a jucat, ca nu prea a avut cine stie ce rol :))..... dar in Germania e destul de respectata
alex_il_fenomeno pe 29 aprilie 2011 12:44
ar putea sa fie rolul carierei daca actrita de origine germana da tot ce are mai bun !
xerses pe 30 mai 2011 19:30
Excelenta.Are niste ochi fascinanti si va face impresie....

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells