Armie Hammer ar putea fi The Lone Ranger

de Cristina Grigore în 28 Apr 2011
Armie Hammer ar putea fi The Lone Ranger

Armie Hammer a obţinut recent rolul prinţului din The Brothers Grimm: Snow White, iar noul rol pe care este pe cale să îl obţină este, şi de această dată, unul important. Deadline anunţă că el ar putea fi Călăreţul Singuratic din The Lone Ranger, adaptarea pentru marele ecran a celebrului serial american cu acelaşi nume al anilor ’50.

Johnny Depp a fost deja ataşat producţiei în rolul lui Tonto, partener al Călăreţului Singuratic în aventurile sale şi care, potrivit unor informaţii anterioare, ar putea trece în prim-planul acestei adaptări.

Pentru rolul ranger-ului texan au fost propuşi, iniţial, Brad Pitt şi George Clooney, Ryan Gosling fiind apoi candidatul principal, gata să obţină partitura. Se pare însă că mai tânărul Hammer, din The Social Network, mai puţin asaltat de oferte decât Gosling, este până la urmă, în opinia producătorilor, actorul cel mai potrivit pentru a a se metamorfoza în faimosul erou western.

Produs de Jerry Bruckheimer şi regizat de Gore Verbinski după un scenariu de Justin Haythe (Revolutionary Road), The Lone Ranger merită cu siguranţă notat în lista de văzut a filmelor ce vor fi lansate în anii viitori. Lansarea peliculei a fost anunţată pentru 2014.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
legolas05 pe 28 aprilie 2011 12:51
interesant
alex_il_fenomeno pe 29 aprilie 2011 12:40
a avut o interpretare de exceptie in "The Social Network" , film care l-a si propulsat in lumina reflectoarelor !
xerses pe 30 mai 2011 19:28
Super.Imi place actorul si cred ca se va descurca grozav.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells