Andy Serkis, un Oscar pentru rolul din Rise of the Planet of the Apes?

de Cristina Grigore în 4 Nov 2011
Andy Serkis, un Oscar pentru rolul din Rise of the Planet of the Apes?

Studiourile 20th Century Fox au anunţat cu ceva timp în urmă că au început deja pregătirile pentru o continuare a lui Rise of the Planet of the Apes, iar alături de James Franco şi Freida Pinto, şi Andy Serkis, interpretul lui Cezar, şi-a confirmat apariţia în sequel.

Potrivit Deadline, se pare că actorul va deveni subiectul unei campanii iniţiate de studioul producător, ce îl va susţine în cursa pentru Oscarurile anului viitor. Dacă va reuşi să ajungă pe lista scurtă a nominalizărilor, Serkis va deveni primul actor nominalizat la premiile Academiei pentru o interpretare datorată tehnicii motion-capture.

Actorul a jucat deatlfel, prin intermediul aceleiaşi tehnici cinematografice, rolul gorilei uriaşe din remake-ul anului 2005, King Kong, dar şi pe cel al lui Gollum din celebra trilogie Lord of the Rings.

Povestea continuării lui Rise of the Planet of the Apes va fi semnată tot de scenariştii primului film, Rick Jaffa şi Amanda Silver, iar Rupert Wyatt va reveni şi el în scaunul regizoral.

Lansat în vara acestui an, filmul regizat de Wyatt a fost primit foarte bine atât de critică, cât şi de spectatorii din toată lumea – filmul a avut încasări globale de 453 de milioane de dolari.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
OwYBeS pe 4 noiembrie 2011 13:45
"Sa dam Cezarului ce-i al Cezarului"
alex_il_fenomeno pe 4 noiembrie 2011 13:53
ce e drept , nominalizarea a fost pusa sub semnul intrebarii , din cauza aparitiei sale din film ...
justandy pe 4 noiembrie 2011 21:59
Cred ca nici tu nu pricepi ce ai vrut sa spui...
Bayard pe 4 noiembrie 2011 15:06
Nu o sa fie nominalizat, nu ar fi normal. Problema nu este tehnologia folosita, care reproduce chiar mimica actorului.... ci faptul ca nu are dialog in film. Cum sa iei Oscarul fara sa spui nimic?
Lalolica pe 4 noiembrie 2011 17:24
eu sunt de parere ca cel mai normal ar fi sa se fak o partitie speciala pt el!!...avand in vedere si celelalte roluri ale sale din LOTR si King Kong acordanduise astfel un Oscar!!!
legolas05 pe 4 noiembrie 2011 18:44
sincer ar merita sa fie nominalizat,insa sa castige este foarte greu,oricum joaca foarte bine, ai spus bine @Lalolica,ar trebui

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells