Advertorial: Movie On - joi, pe Music Channel

5 Mai 2010
Advertorial: Movie On - joi, pe Music Channel

O nouă ediţie de Movie On de săptămâna asta aduce alte premiere care abia aşteaptă să fie vizionate de voi.

Dacă v-a lipsit, luăm o porţie de Miley Cyrus care, după ce a terminat filmările pentru The Last Song, unde joacă alături de iubitul său, s-a gândit să renunţe la cariera muzicală, cel puţin pentru moment. Dacă vă place sau nu Miley în postura de actriţă, vă convingeţi cu The Last Song.

Das weisse Band/Panglica albă, filmul lui Michael Haneke, ajunge la Bucureşti după ce în 2009 a primit un Glob de Aur pentru cel mai bun film. O dramă de război care va fi pe placul tuturor celor cărora le place istoria şi încearcă să o înţeleagă.

The Expendables adună o distribuţie de cinci stele care ne face să mergem la cinema fără a mai şti povestea fimului. Bruce Willis, Dolph Lungren, Brittany Murphy, Jet Li sau Sylvester Stallone sunt doar câţiva dintre actorii de mare calibru din echipa de mercenari ce acceptă misiuni aproape irealizabile.

Concursurile cu filme noi aduc şi în această săptămână două filme ale căror posesori cu siguranţă veţi vrea să fiţi, aşa că ne vedem cu Movie On, joi de la ora 17 numai pe Music Channel.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells