Wall-E „trăieşte”! Doi americani l-au adus la viaţă

de Cristina Grigore în 7 Aug 2012
Wall-E „trăieşte”! Doi americani l-au adus la viaţă

Unul dintre cei mai simpatici roboţi ai marelui ecran, protagonistul animaţiei Pixar, WALL-E, a evadat din peliculă în lumea reală. Doi americani a creat o replică a acestuia, de dimensiuni apropiate de cele sugerate în film.

Mike McMaster şi Mike Senna îşi prezintă mai jos creaţia: un Wall-E ce se mişcă teleghidat pe şine şi este realizat aproape în întregime manual. Robotul îşi poate mişca membrele şi chiar scoate sunete asemănătoare binecunoscutului personaj.

Senna a declarat că ideea a venit la scurtă vreme după lansarea animaţiei. De atunci, el şi McMaster au lucrat în mod constant la realizarea lui câteva ore pe zi. Unul din proiectele lor anterioare a fost R2-D2, un al robot faimos al marelui ecran din franciza Star Wars.

Taguri:  WALL·E

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 7 august 2012 09:56
Dragut proiect :0
alex_il_fenomeno pe 19 august 2012 19:40
tentativa lor merita admirata !
Theodor2011 pe 29 decembrie 2012 18:09
Se pare ca le-a placut si lor filmul (animatia), care le-a fost se pare si sursa de inspiratie pt realizarea lor admirabila
ovidelis pe 28 martie 2013 20:46
super tareeeeeeeeee
Stefanzy pe 16 mai 2014 20:49
Foarte tare ! Bravo lor ! Ar fi interesant daca s-ar fi deschis carcasa pe unde se aduna gunoiul si il transforma in mici "cuburi" ca in film ! :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells