Victor Rebengiuc, Mimi Brănescu, Mirela Oprişor, Dragoş Bucur te învaţă actorie

de Cinemagia în 25 Sep 2011
Victor Rebengiuc, Mimi Brănescu, Mirela Oprişor, Dragoş Bucur te învaţă actorie

Victor Rebengiuc, Radu Muntean, Adrian Sitaru, Mimi Brănescu, Mirela Oprişor şi Cristi Tarnovetchi vor preda, timp de trei luni, actoria de film ca profesori- invitaţi la Şcola Actoriedefilm.ro. Profesorii principali ai cursului ce va demara pe 03.10.2011 sunt actorii Dragoş Bucur, Alex Papadopol, Dorian Boguţă. Înscrierile sunt în plină desfăşurare, deschise până duminică - 2 octombrie inclusiv - la sediul din Str. Gen. Constantin Coandă Nr.18.

Întreaga programă a şcolii se bazează pe practica în faţa camerei de filmat, achiziţionarea unor cunoştinţe de operatorie, montaj, cascadorie, sunet şi producţie. La finalul celor trei luni de curs se vor realiza trei scurtmetraje în care vor juca studenţii, iar regizori importanţi din cinematografia românească vor filma.

În luna iulie, Şcoala ActoriedeFilm.ro, iniţiată de Dragoş Bucur în asociere cu Dorian Boguţă şi Alex Papadopol, şi-a încheiat modulul 3 cu turnarea a trei scurtmetraje regizate de Iulia Rugină, Paul Negoescu şi Vladimir Dembinski, filme care în curând vor fi prezentate publicului larg.

Dragoş Bucur s-a întors recent din Anglia de la filmările serialului TV britanic “Titanic“, în care a interpretat unul dintre rolurile principale. Dorian Boguţă a venit de curând din Italia, unde a filmat pentru o producţie de epocă, alaturi de Murray Abraham (deţinătorul unui Oscar) şi Alex Papadopol, pe care îl puteti vedea în cea mai recentă producţie PRO TV.

La ultimul atelier al Şcolii Actoriedefilm.ro condusă de Dragoş Bucur, Alex Papadopol si Dorian Boguţă a participat şi Răzvan Simion (Neaţa cu Răzvan şi Dani), care debutează în film în mediu-metrajul "Detalii", regizat de Constantin Popescu (Portretul luptatorului..., Principii de viaţa). Filmul a avut premiera la Noul Cinematograf al Regizorului Român, iar acum poate fi văzut pe site-ul Şcolii Actoriedefilm.ro. Alte vedete autohtone care au urmat cursurile Şcolii sunt Iulia Vîntur, Raluca Lăzăruţ, Crina Semciuc şi Aylin Cadir.

Costul cursului este 150 euro/lună pentru primele 3 luni şi 210 euro pentru a 4-a lună (include costurile de producţie a filmelor de absolvenţă). Taxa de înscriere este de 35 euro. Cursul demarează pe 3 octombrie.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Crist11 pe 25 septembrie 2011 22:26
Am un respect aparte pentru domnul Victor Rebengiuc.
Cand am vazut filmul Morometii am ramas miscat,a fost cel primul si unul dintre cele mai frumoase filme romanesti vazute de mine, asta acum 5 ani.

irynel_ pe 26 septembrie 2011 08:36
Stere Gulea lua in calcul ecranizarea romanului Morometii Volumul 2, se mai face? Voi de la Cinemagia poate scrieti un articol pe tema asta. Multumim
alex_il_fenomeno pe 26 septembrie 2011 16:16
sunt multi actori mari , dar si cu asemenea preturi ....

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells