Vezi cu cine se bate Thor!

de Ştefan Dobroiu în 29 Apr 2010
Vezi cu cine se bate Thor!

Este posibil ca Latinoreview să fi descoperit unul dintre villain-ii din următorul film inspirat de universul Marvel, Thor. Se pare că Loki, fratele adoptiv supereroului, va trimite pe Pământ o armură fermecată creată de însuşi zeul Odin, tatăl lui Thor, interpretat de Anthony Hopkins.

The Destroyer este unul dintre cei mai importanţi inamici ai lui Thor, cei doi întâlnindu-se de mai multe ori în istoria Marvel. Conform sursei Latinoreview, ceea ce se vede în imagine are peste trei metri înălţime, finisajul fiind realizat până la cel mai mic detaliu.

The Destroyer nu dispune de o voinţă proprie şi trebuie controlat de o persoană pentru a se putea mişca. O dată "posedat", devine, exact cum îi spune şi numele, atotdistrugător. În filmul regizat de Kenneth Branagh, cel care îl va controla este nimeni altul decât fratele lui Thor, Loki, interpretat de Tom Hiddleston.

Filmul se va lansa pe 6 mai 2011 şi va spune povestea zeului scandinav Thor (Chris Hemsworth), alungat pe Pământ, din pricina nesăbuinţei sale, de către tatăl său Odin.

În galerie poţi vedea alte reprezentări ale lui The Destroyer.

Ţi se pare suficient de periculos?

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Kalrak pe 29 aprilie 2010 17:17
Porcarie

Va dati seama la cat de vas e universul Marvel, cat bani o sa fac astia din viitoarele ecranizari, cred ca nu o sa fie an care sa nu aiba cel putin un film de la ei, sincer nu prea ma atrage acest univers al comic book-urilor/super eroi cu denumiri penibile si imbracati in costume viu colorate (ca un papagal in crize), nu stiu daca o sa prinda si la noi, dar la americani sigur o sa faca ravagii (in buzunare). Noi ceilanti o sa mergem probabil din lipsa de alteceva/curiozitate.

Petra pe 29 aprilie 2010 18:01
Intotdeauna am fost fascinata de acesti supereroi americani !
Dar sper sa nu devina un Spider-Man,adica, cate un villain in fiecare film,inteleg ca mai multe filme,mult mai multi bani,dar deja devine enervant si cliseic . Mai raman doar sa se faca un film Justice League si tacamul e complet ! Batman au, Green Lantern au, Superman-pauza da nu ii problema, si mai gasesc ei .

Chufuli2 pe 29 aprilie 2010 21:34
Sunt deacord cu Kalrak,
Sunt deja destule si facute k la incubator...

kensu pe 29 aprilie 2010 21:43
Eu astept justice league mortal, parerea mea e ca o sa intreaca aproape toate filmele facute despre supereroi.
noname pe 30 aprilie 2010 01:28
HMMM, 80 % DIN POPULATIA II PLACE DE SUPEREROI. CARE-I PROBLEMA TA, Kalrak? COMM TAU MA DEPRIMA....
claudiu-daniel-lugoj pe 30 aprilie 2010 09:11
Nu ma impresioat trailarul,nu cred ca este un film pe gustul meu.
Petra pe 30 aprilie 2010 10:37
Ce trailer ?
Petra pe 30 aprilie 2010 10:37
despre ce trailer vorbesti ?
Radu1711 pe 30 aprilie 2010 12:08
tare de tot
bazOoKA pe 30 aprilie 2010 12:25
Pai ce.....NU STIATI!!!!.....In Lugoj au o masina a timpului care poate fi folosita doar odata.Claudiu a folosiat-o dupa ce a vazut traileru sa ne spuna ca nu i-a placut.
crysty_doom pe 30 aprilie 2010 12:59
filmele dupa cartile de desenat mereu au fost o porcarie...
mr . morbius pe 30 aprilie 2010 19:18
ce sa mai....zic....sunt pasionat de comic-bookuri din astea ca spider-man si ceilalti, dar acum parca simt ca nu imi mai vine cheful cu astea...
80% imi plac 80% nu imi plac
nu ma pot gandi , ma ajutati oi daca puteti?

alexandra2385 pe 30 aprilie 2010 22:05
@kalrak
1.invata sa scrii...L-u le cam departe de N pe tastatura
2.”super eroi cu denumiri penibile”...Thor, in mitologia nordica era zeu si inca unul destul de important...daca ti-e greu sa citesti te poti uita la HULK vs. THOR...te poti da mare apoi la manelistii din cartier ca stii ce-i Ragnarok-ul
3.” Noi ceilanti o sa mergem probabil din lipsa de alteceva/curiozitate”...mai bine stai acasa si economiseste 20 lei pentru ultimul album scos de Guta/Vijelie/Salam (ei sunt cei 3 tenori parca) :D

Vortex pe 1 mai 2010 00:11
Unversul Marvel a inspirat multe filme de succes de care hollywood a profitat:seria spiderman,x-men etc,acum deja nu mai prind ( au vazut ca lumea s-a saturat de Marie si de Marie cu turturi la palarie si au zis ca o Ioana ii va inveseli).Daca vreau sa aflu ceva despre Thor citesc,daca vreau niste actiune gen thor ma joc Gow 3(chiar daca e cu zeii greci) ,un film..hm pai ...nu e prea interesant ,dar sa vedem ce iese poate pana la urma iese un iepure din joben.
silver pe 1 mai 2010 19:40
Kalrak dak nuti place....poti chiar sa nu dai comenturi ;) altora le place asa cv
ferdy pe 16 iulie 2010 04:09
nu copii, trebuie sa apara The Avengers (dar inainte de asta trebuie sa apara captain america : the first avenger) in care ii vor prelua pe iron man si pe thor si sa faca mult cunoscuta echipa. In orice caz din ceea ce se vede trendul este sa le faca la fiecare erou cate un film sau trilogie iar dupaia sa apara film cu vechile asocieri si echipe din benzile desenate.Pe langa the avengers se zaresc cam inca 2 linii importante Justice League dar mai intai trebuie sa apara Wonder Woman cu Megan Fox :D si deja mult cunoscuta serie X-men. In concluzie cei de la Marvel au creeat o veritabila mina de aur cu universul lor de super-eroi mai au multe de scos si lumea gusta asa ceva prefer sa ma consider una din persoanele ce gusta asa ceva am copilarit uitandu-ma la desene animate cu acesti eroi :D

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells