Tragedie pe platourile de filmare ale lui The Lone Ranger

de Cristina Grigore în 23 Sep 2012
Tragedie pe platourile de filmare ale lui The Lone Ranger

Sfârşitul acestei săptămâni nu a fost unul de bun augur pentru noua producţie a lui Gore Verbinski, The Lone Ranger. Potrivit The Hollywood Reporter, un membru al echipei de filmare şi-a pierdut viaţa în timp ce pregătea o nouă secvenţă a peliculei.

Studioul Disney a emis o declaraţie de presă în care îşi exprima părerea de rău vizavi de tragicul incident şi menţiona că persoana în cauză a fost dusă la spital după ce a rămas fără suflare pe platoul de filmare, decesul având loc în incinta unităţii de spitalizare.

Potrivit cercetărilor, victima este şofer de 48 de ani, care şi-a ajutat colegii să cureţe o piscină în care urmau să aibă loc unele scene subacvatice, iar moartea lui a survenit în urma unui atac de cord.

Acesta nu a fost însă singurul incident petrecut de la începerea producţiei de 200 de milioane de dolari. În luna mai a acestui an, un cascador a fost rănit pe platoul de filmare din New Mexico, iar Johnny Depp, care joacă în film rolul lui Tonto, a povestit cum a fost aproape de a se răni grav după ce calul pe care se afla l-a trântit la pământ şi l-a târât peste 20 de metri.

 

Părerea ta

Spune-ţi părerea
rizea.alex70 pe 23 septembrie 2012 20:09
Pare un film urmarit de ghinion....
Nimicdinceparafi pe 23 septembrie 2012 21:56
Are un buget urias pt. un western ,in ce naiba or fii bagat atata banet?
alex_il_fenomeno pe 12 octombrie 2012 16:09
din pacate astfel de accidente se intampla oriunde si oricand...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells