Tony Montana are alte origini în remake-ul lui Scarface

de Cristina Grigore în 7 Dec 2012
Tony Montana are alte origini în remake-ul lui Scarface

Tony Montana, personajul central din Scarface, filmul lui Brian De Palma din 1983, va reveni pe marile ecrane într-un remake al peliculei nominalizată la premiile Globul de Aur. Însă potrivit informaţiilor obţinute de LatinoReview.com, acesta va fi transformat dintr-un imigrant cubanez într-un dealear mexican de droguri.

De altfel, remake-ul va avea per total foarte puţin de-a face cu versiunea originală din 1932 şi continuarea ce l-a avut în rol central pe veteranul Al Pacino. Asta în afara faptului că va avea acelaşi titlu şi va porni de la aceeaşi premisă, ce se concentrează asupra unui imigrant care îşi forţează drumul spre vârful piramidei infracţionale, încercând să-şi urmărească propria versiune alterată a „visului american”.

Filmul va fi produs de Universal Pictures. De scenariu s-au ocupat până acum David Ayer (Training Day) şi Paul Attanasio (Donnie Brasco).

Părerea ta

Spune-ţi părerea
nicolas84 pe 7 decembrie 2012 11:48
Ok...oficial astia au ramas fara idei si s-au tacanit de tot remake-uri SI LA "Jumaji" SI LA "Scarface"?????????????? Are you F...ing kidding me????????????????????
Mai ales "Scarface"...si cine ar trebui sa ii ia locul lui Pacino??? Chaning Tatum sau alt papitoi?????
Macar la scenaristi stau bine insa nu inseamna ca o sa iasa ceva bun sau macar ca va fi primit bine. Sincer eu unul nici nu cred ca o sa vreau sa il vad.

Durcan pe 7 decembrie 2012 19:50
Bai handicapatilor voi vreti sa faceti un remake filmului Scarface . Ala este unul dintre cele mai bune filme din lume iar voi vreti sa il faceti de rahat. Si mai vreti sa il faceti si fara Al Pacino cine o sa-i tina locul Danny Trejo mexicanul din machete ca tot o sa fie vorba de un mexican in film.
DieCotte pe 7 decembrie 2012 20:37
nu poti sa inlocuiesti Scarface...pur si simplu nu poti..
rizea.alex70 pe 8 decembrie 2012 12:48
Pe bune acum ce a patit Hollyoodul de face atatea remakeuri....pur si simplu nu-i inteleg...nu mai au romane de ecranizat sau idei noi,ce-i cu ei?
alex_il_fenomeno pe 1 ianuarie 2013 22:54
Asta da veste... ramane de vazut rezultatul!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells