Saoirse Ronan, încolţită de extratereştri în The Host

de Cristina Grigore în 7 Dec 2012
Saoirse Ronan, încolţită de extratereştri în The Host

În vreme ce ultimul film Twilight continuă să culeagă lauri la box-office, adaptarea unei alte opere a lui Stephenie Meyer, The Host, este programată să se lanseze în cinematografe. Cei de la Hollywood.com au lansat online noi imagini din film, ce vin să completeze imaginea de ansamblu asupra poveştii SF, complicată de un triunghi amoros.

The Host o are în rol central pe Saoirse Ronan, al cărei personaj, Melanie Stryder, este gazda unei entităţi extraterestre numită The Wanderer, ce-i controlează corpul, asemenea celorlalți extratereştri care au coborât pe Pământ. Stryder face însă parte din mişcarea de rezistență împotriva invaziei celor ce vor să ia sub stăpânire omenirea, iar voinţa sa este atât de puternică, încât nu poate fi controlată în întregime de Wanderer.

Una din fotografiile lansate acum o arată pe Melanie înconjurată de Seek-eri – entităţile puse să captureze fiinţele umane care opun rezistenţă invadatorilor lor şi care ajung să fie „locuiţi” cu forţa. Aşa cum s-a putut vedea din trailer-ul peliculei, Melanie este şi protagonista unui triunghi amoros, ce îi mai include pe iubitul ei Jared (Max Irons) şi Ian (Jake Abel), un alt rebel, încă netransformat în gazdă a extratereştrilor. Povestea de dragoste este complicată de prezenţa entităţii The Wanderer, cea care începe să fie cucerită încetul cu încetul de calităţile umane şi este chiar atrasă de unul dintre personajele centrale masculine.

The Host ajunge în cinematografele româneşti pe 29 martie 2013.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
legolas05 pe 7 decembrie 2012 10:58
eu astept filmul,mai ales sa o vad pe Saoirse Ronan care este una din actritele mele preferate
rizea.alex70 pe 8 decembrie 2012 12:53
Abia astept acest film avand in vedere ca acum citesc si cartea si mi se pare foarte interesanta.
MissBlossom01 pe 8 decembrie 2012 19:10
Abia astept sa o vad pe Saoirse Ronan in rolul asta.
alex_il_fenomeno pe 1 ianuarie 2013 22:55
Eu o sa ii acord o sansa.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells