Tom Cruise face avansuri unei blonde sexy în Rock of Ages

de Cristina Grigore în 6 Mar 2011
Tom Cruise face avansuri unei blonde sexy în Rock of Ages

Remake al unui celebru musical de pe Broadway, Rock of Ages a adăugat distribuţiei -  alături de protagonistul Tom Cruise - un nume cunoscut în industria muzicală, Julianne Hough, scrie Collider.

Vedetă a muzicii country, dansatoare profesionistă şi actriţă, Hough s-a făcut remarcată în filme ca Burlesque şi Footloose, şi va juca în musicalul regizat de Adam Shankman rolul unei fete dintr-un oraş de provincie, Sherrie Christian, care ajunge în Los Angeles pentru a-şi îndeplini visul, de a da lovitura la Hollywood. Captează însă atenţia celebrului rocker Stacee Jaxx (Cruise), iar întâlnirea lor nu este de bun augur pentru Sherrie, care în cele din urmă îl respinge şi îşi vede spulberate visele, devenind stripperiţă.

Povestea din Rock of Ages se va derula pe melodii celebre ale anilor ’80, aparţinând unor trupe şi artişti ca  Joan Jett, Twisted Sisters si Jon Bon Jovi. Mary J. Blige, Alec Baldwin şi Russell Brand sunt şi ei în discuţii pentru apariţia în film, a cărui lansare va avea loc în 2012.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells