Rock of Ages

(2012)

Rock pentru totdeauna

Poster Rock of Ages Postere Rock of Ages

Sinopsis Rock of Ages

Mai mult
Rock of Ages

Reputatul regizor Adam Shankman (Hairspray) aduce pe marile ecrane Rock pentru totdeauna - o senzațională adaptare a musicalului care a făcut carieră pe Broadway.

Filmul spune povestea a doi tineri dintr-un mic oraș provincial, Sherrie și Drew, care se întâlnesc întâmplător pe Sunset Strip în timp ce încercau să-și împlinească visul de a deveni celebri. Idila lor plină de încurcături este redată pasional pe ritmurile unora dintre cei mai iubiți cântăreți de rock: Def Leppard, Joan Jett, Journey,…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.9
Tom Cruise Tom Cruise Stacee Jaxx Paul Giamatti Paul Giamatti Paul Gill Malin Akerman Malin Akerman Constance Sack
Catherine Zeta-Jones Catherine Zeta-Jones Patricia Whitmore Alec Baldwin Alec Baldwin Dennis Dupree Julianne Hough Julianne Hough Sherrie Christian
Bryan Cranston Bryan Cranston Mike Whitmore Russell Brand Russell Brand Lonny Eli Roth Eli Roth
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Offspring Entertainment

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Warner Bros. Pictures

Distribuit in Romania de

MediaPro Distribution

Țara

SUA
Film disponibil pe DVD în România

Box office Rock of Ages

Weekend premieră (18.06.2012)
  • Loc 6
  • Spectatori 3.203
  • Încasări (RON) 57.104,76
Total
  • Spectatori 14.832
  • Încasări (RON) 229.462,66
  • Încasări (USD) 63.502,94

Părerea criticului

Gloria pe 27 Iunie 2012 09:40
Tom Cruise pe volţi mari
Rock of Ages rulează din 22 iunie pe marile ecrane româneşti, cu un Tom Cruise memorabil pe post de zeu al muzicii rock în declin, cu atmosferă şi piese ce îi vor face nostalgici pe spectatorii de peste 30 de ani, care au crescut cu melodiie unor Jon Bon Jovi, Led Zeppelin, Alice Cooper, Metallica, Nazareth ori Iron Maiden. E probabil genul de film la care bărbaţii îşi vor trage soţiile ori prietenele în sala de cinema. Şi filmul după care veţi căuta acasă, în playlistul din calculatorul personal, melodiile cântate.

Filmul conţine piese precum "Pour Some Sugar On Me", a lui Def Leppard, "We’re Not Gonna Take It", a lui Twisted Sister, "Don’t Stop Believin’" (Journey), precum şi balade rock ca "I Wanna Know What Love Is" (Foreigner), "Every Rose Has Its Thorn" a lui Poison şi "Can’t Fight This Feeling" (REO Speedwagon)...

Tom Cruise… citeşte

8 0
ubu_rex_kkt pe 10 iulie 2012 18:53
bai shmekere tom cruise, scientologia aia este o organizatie criminala, a omorat deja cativa adepti care incercau sa scape
brutalistic pe 2 octombrie 2012 20:26
norocu lui ca l-ai atentionat

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
DanyMarica pe 24 Mai 2012 16:54
Abia astept sa-l vad pe actorul meu preferat: Tom Cruise, intr-un rol inedit - cel de star rock. In plus mai joaca in acest film si o actrita foarte frumoasa si tanara: Julianne Hough, care este de urmarit.
7 1
DanyMarica pe 24 iunie 2012 23:57
L-am vazut pe vineri si pot spune ca nu am fost dezamagit deloc de acest film minunat, in care Tom Cruise face un rol excelent. M-am gandit ca acest film trebuie vazut si de anumiti cantareti din Romania care obisnuiesc sa se prostitueze (fie din cauza unui impresar) cum e si cazul lui Drew, protagonist in acest film, sau din cauza banilor si care uita ca au cantat un gen de muzica si se schimba peste noapte total (ca asa e la moda), cum e acum popcornul. Ce penibil arata Drew in haine de rapper in trupa Z-guyeez, mai ales intr-un templu al muzicii rock - The Bourbon Room. Julianne Hough arata extraordinar, mi-a facut sa vad o frumusete actuala, care a jucat cu o alta actrita foarte frumoasa, inca: Catherine Zeta-Jones.
connect-r pe 11 august 2012 17:52
heyyy cine stie filme de dragoste cu happy-end ad la maria_danutza_girl26
voob pe 16 Iulie 2012 20:32
un film ok
musical, insa melodiile puteau fi mai inspirate de atat ... in rest scenele cu tom cruise sunt atractia filmului
3 1
dido pe 22 Februarie 2012 09:01
De ascultat!
Abia astept filmul,in parte datorita rolului inedit al lui Tom Cruise dar mai ales datorita muzicii...rock...din anii tineretii mele!
3 1
mihaiG pe 30 Iunie 2012 19:12
Coloana sonora - probabil a fost decisa de o persoana care a ascultat muzica rock la radio si atat, GROAZNICA, ..., muzica rock are atat de multe melodii geniale si sincer nici una nu a fost pe coloana sonora

Costume - nici o legatura cu muzica rock, decat daca rock inseamna Kiss si atat

Tom Cruise si Paul Giamatti joaca genial si asta a fost ce a mai salvat filmul, insa doar pentru atat nu merita, din punctul meu de vedere, nici macar descarcat de pe torenti

3 9
Mr.Blackwell pe 2 martie 2013 16:18
tu nu ai nicio legatura cu muzica rock
leo26 pe 18 martie 2021 20:52
Mihai tata n-ai treaba cu rock-ul.
alex_il_fenomeno pe 24 Decembrie 2012 19:38
in ciuda faptului ca aveam asteptari monumentale de la acest film, atat pentru protagonist, Tom Cruise, intr-o ipostaza inedita, cat si pentru poveste, ceea ce ne prezenta si ambianta creata. desi a fost putin sub ceea ce imi imaginam, musicalul a cucerit prin cantecele spectaculoase, cunoscute sau mai putin cunoscute, prezenta actorilor, ce au oferit tot ceea ce au avut ei mai bun, realismul de care a dat dovada in multe momente... merita urmarit, cu atat mai mult daca esti un fan al muzicii rock.
2 0
alinad09 pe 04 Noiembrie 2012 15:30
.
Ce pot sa zic... Ma asteptam la ceva mai mult. A fost mai mult un film de duzina. Nu cred ca "e probabil genul de film la care bărbaţii îşi vor trage soţiile ori prietenele în sala de cinema"... Chiar nu. Mai degraba un film prin care se doreste a se populariza spiritul rock'n'roll in randul tinerilor. Planul asta a fost prezentat alaturi de planul unei povesti de dragoste a doi tineri care doresc sa devina faimosi. Povestile de genul prind bine, sa muleaza pe ceea ce vrea publicul si deci mesajul se poate transmite mai bine.
Nu pot sa zic ca a fost un film rau, nici un film extraordinar. Pe alocuri se poate sesiza un aer de parodie, un aer ironic.

2 1
psihologu pe 19 Septembrie 2012 09:48
Rock of Ages: atentie, se canta!
Rock of Ages se complica pana dincolo de punctul in care se poate scrie despre el un review coerent. E exotic, inegal, agitat, penibil, dezlanat, comic, fals, ironic, isteric si… tot asa. A, si hipermuzical.

Nefiind expus de la o varsta frageda la musical-uri si nici la glamour-ul Broadway-ului am ajuns ca la varsta adulta sa nu ma omor dupa acest gen. Gasesc mai mereu bizare momentele in care personajele unui film (animat sau live action) incep sa-si cante starile, uneori din senin, dar si aici Rock of Ages lasa in urma asteptarile intiale. Mai degraba intreaga poveste e construita in jurul unor hituri rock care alimenteaza stari emotionale intre care personajele filmului fac salturi mai mult sau mai putin naturale.

Practic, cateva minute – in versuri sau nu – ar fi fost suficiente pentru a spune povestea din Rock of Ages. Restul e ocupat, vorbim… citeşte

2 1
badandra pe 02 Iulie 2012 16:22
Tom Cruise la inaltime!
Mie filmul nu mi s-a parut foarte bun, dar nici prost. Undeva ... mediu, intre bun si rau. Din moment ce trateaza rock-ul anilor '80, arata si cum se comportau oamenii in general. Pop-ul atinsese cotele inalte, iar rock-ul nu se mai vroia in anumite locuri.
Actorii au fost fantastici, iar prestatia lui Tom Cruise a fost exceptionala. De la agentul secret, avocat, pilot sau impresar a ajuns la un star rock, si e destul de greu sa interpretezi un rol pe care nu l-ai mai avut pana in prezent. Si-a intrat in rol super. Chiar ziceai ca e un rock-er din ala care bea intr-una, are femei pe langa el, are succes si e satul de viata. Iar vocea... foarte buna. Cine stie.... poate vom auzi ca Tom Cruise va avea concert :)) Mi-a placut la nebunie cum a cantat "Pour Some Sugar On Me". Iar prestatia de pe scena, foarte tare. La "Here I Go Again" preferam sa-l aud pe el cantand. Julianne Hough si… citeşte

2 1
xerses pe 05 Octombrie 2012 23:41
Cam pueril scenariul...Ma asteptam la ceva mai spectaculos.
2 2
eko pe 01 Noiembrie 2012 05:04
sincer tot filmul a fost dus in spate de catre Tom Cruise (care a jucat fenomenal , foarte amuzant si nebun ) , cat despre Diego si Julianne pot spune ca au jucat foarte prost. Eu nu am inteles ce cauta Mary J.Blige intr-un film despre rock. era mai bine daca ar fi ales povestea lui Stacee Jaxx.
1 1
klaryna86 pe 04 Martie 2012 13:48
Imi doresc sa vizionez filmul numai pentru actorul meu favorit Tom Cruise,sa il vad intr-un rol mai altfel.
1 2
matew10 pe 10 Iulie 2012 12:33
Iubitorii rock-ului si nu numai, vor fi in delir la acest film. Filmul abunda in melodii care au facut istorie si te vor revigora. In materie strict de epica, filmul mi s-a parut penibil fara prea multe pretentii( previzibil de altfel), cu o exceptie partitura haioasa a lui Zeta-Jones.
1 3
yooio pe 04 Iulie 2012 17:56
filmul mi s-a parut ok,muzica a fost super......chiar daca melodiile au scris istorie in adolescenta parintilor mei,trebuie sa recunosc ca am recunoscut multe care au aparut si in serialul american Glee asa ca nu mi-au fost total straine:))
1 4
silvia.n pe 01 Mai 2022 21:22
Muzica nota 9 povestea nota 6,actorii-depinde
Muzica nota 9,povestea nota 6, actorii-depinde...Deci facem media?Mie mi-a placut filmul,muzica m-a revigorat,imi place rockul, imi plac melodiile, e suficient ca sa urmaresc acest film cu interes.Nu sunt fan al lui Tom Cruise sau Alec Baldwin,dar m-au dat pe spate!E verificat,actorii isi cinata singuri partiturile!Si pentru regizorul Shankman, Cruise a fost o revelatie!A fost impresionat de vocea lui si a zis ca s-a pregatiti 5 ore/zi pentru rolul Stacee Jaxx.Dorea de mult un rol de rocker,i s-a ivit ocazia si s-a achitat de minune!As mai vedea filmul, muzica celebra m-a facut sa reascult interpretarile originare.Sincer,as reasculta si cover-urile din film.Ce sa zici,exista actori complecsi,care stiu si pot face de toate!Trebuie respectati asta!
0 0
leo26 pe 18 Martie 2021 20:51
Interzis anumitor persoane.
Daca asculti muzica de calitate cu siguranta iti va placea acest film, daca asculti balari, nu te uita ca nu-i de tine.
0 0

Spune-ţi părerea despre Rock of Ages

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Rock of Ages
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells