The Proposal - una dintre cele mai de succes comedii romantice din ultimii 10 ani

de Răzvan Boboc în 13 Aug 2009
The Proposal - una dintre cele mai de succes comedii romantice din ultimii 10 ani

Comedia The Proposal, cu Ryan Reynolds şi Sandra Bullock în rolurile principale, a devenit una dintre cele mai de succes comedii romatice ale ultimilor zece ani, conform Femalefrist.co.uk.

Numai în America a reuşit să strângă 154 de milioane de dolari şi se află pe locul 6 în topul celor mai profitabile comedii romantice din 1978 până azi, conform Box Office Mojo. A întrecut chiar şi Sex and the City.

În Marea Britanie, a devenit premiera cu cele mai mari încasări: 3,23 milioane de dolari.

Filmul, realizat de Walt Disney, este o comedie romantică. Margaret şi Andrew lucrează în aceeaşi companie. Margaret este şefa strictă şi severă, iar Andrew este tipul angajatului neîndemânatic. Lucrurile sunt pe cale să se schimbe între cei doi în momentul în care Margaret află că aplicaţia pentru viza SUA îi este respinsă şi urmează să fie deportată în Canada. Pentru a evita deportarea şi a-şi menţine viza, îl obligă pe asistentul ei să o ia de nevastă.

Filmul are premiera vineri şi în cinematografele din România. Click aici ca să citești despre cele șase comedii romantice care vor apărea la noi pe ecrane în următoarele două luni.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
nitu_petre pe 13 august 2009 10:33
Asa sa fie oare? Sandra Bullock apare dupa o perioa de aproape 3 ani si rupe gura targului? Mie sincer imi aduce aminte de filmele anilor '90 gen "The Net" sau "Speed". Voi ce ziceti?
ALI3N pe 13 august 2009 13:09
Eu zic ca Sandra e hot!
cora_zon pe 13 august 2009 19:17
si mie imi place sandra b. e amuzanta. si ryan e un tip funny din ce am vazut pana acuma. abia astept sa apara si la noi
FarkaS pe 13 august 2009 20:53
Sandra Bullock s-a dovedit o actriță de excepție în toate filmele în care a jucat! E amuzantă, sexy, o profesionistă desăvârșită...
danucu pe 13 august 2009 22:34
the net si speed erau filme gen actiune. cum poti spune k the proposal iti pare similar? e o comedie romantica, una foarte reusita, de altfel.
Vladut pe 15 noiembrie 2009 03:09
Tocmai l-am vazut si va spun sincer ca merita, nu sunt subiectiv, in comparatie cu multe comedii romantice [si credeti-ma , am vazut chiar multe] e foarte reusit cu un umor de calitate jucat foarte bine de catre cei doi. E un film bun!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells