The Green Lantern - o ecranizare mult asteptata

11 Mar 2005
The Green Lantern - o ecranizare mult asteptata
Warner Bros. pregateste un film dupa benzile desenate de la DC Comics. Este vorba de The Green Lantern, proiect oferit initial lui David Goyer (Blade Trinity) la alegere cu The Flash. Pentru ca Goyer l-a ales pe eroul in rosu, ce s-a mai intamplat cu razbunatorul verde?
Se pare ca scenariul este deja scris, dupa ce a trecut prin mai multe variante. „In curand va fi anuntat si un regizor, iar filmul se asteapta sa fie foarte bun, pentru ca scenariul este grozav” declara o sursa din studiouri.
Pentru rolul principal inca nu s-au facut propuneri, dar daca se urmeaza modelul de la Batman Begins si studiourile aleg protagonistul in functie de doleantele comunitatii de pe Internet, favorit ar fi Tom Cruise, insa Tom este un actor foarte, foarte ocupat. Cu toate astea se stie ca Tom si-a exprimat interesul pentru a interpreta un alt personaj Marvel, Iron Man, asa ca nu se stie daca oferta nu-i va surade.
Aceeasi sursa afirma ca eroul variantei actuale a povestii pentru The Green Lantern este Hal Jordan, identitatea secreta a lui Green Lantern.
Multumim consultantei noastre in materie de BD Lady_Skar, care sta cu ochii pe noi si ne corecteaza greselile. Scuze ca ti-am dat palpitatii, gresind mai devreme aceasta stire si facandu-l pe Green Lantern erou Marvel... Dupa cum vezi, am corectat.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells