The Crow scapă de proces şi revine la producţie

de Cristina Grigore în 24 Ian 2012
The Crow scapă de proces şi revine la producţie

Relativity Media era pregătit spre finele anului trecut să înceapă lucrul la reboot-ul lui The Crow, avându-i la bord pe regizorul Juan Carlos Fresnadillo (28 Weeks Later) şi actorul Bradley Cooper ataşat rolului principal.

Studioul a fost ulterior acţionat în justiţie de The Weinstein Company pentru drepturile asupra francizei, iar ca urmare a procesului, pelicula şi-a pierdut atât regizorul, cât şi viitorul protagonist. Reprezentanţii acestuia au anunţat însă ieri că procesul a fost finalizat şi filmul are acum undă verde pentru producţie.

„Procesul dintre Relativity Media şi The Weinstein Company în legătură cu The Crow a fost soluţionat în mod avantajos pentru ambele părţi, ce vor continua acum să lucreze împreună la film, aşa cum fusese stabilit”, s-a menţionat într-o declaraţie a studioului.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
ChristianCage00 pe 24 ianuarie 2012 10:03
Ce stupid. Cel mai bine era sa fie lasat asa, originalul e perfect. Iar personajul, sa fim seriosi, Bradley Cooper? Potrivit ar fi Cillian Murphy, insa tot nu cred ca ar putea sa-l inlocuieasca pe cel perfect, Brandon Lee.
bad pe 24 ianuarie 2012 12:03
Bine spus Brandon a jucat perfect!!!!
zeno.marin pe 24 ianuarie 2012 14:44
Brandon Lee este un fel de Marcel Marceau al pantomimei de actiune. Adica foarte departe de notiunea de actor si mult mai aproape de cea de...mim. In spatele machiajului de 4 mm grosime poate fi oricine, ca tot nu te prinzi, incepand sau terminand chiar cu oricare dintre membrii formatiei KISS. Ce gaseste lumea la filmul asta? Poate reuseste cineva sa exprime coerent o parere, una singura macar dar rezonabila, fara jigniri chiar daca acest comentariu nu ii este pe plac.
Crist11 pe 24 ianuarie 2012 14:55
Ai dreacu' muritori de foame, se apuca de orice.
alex_il_fenomeno pe 27 ianuarie 2012 17:35
sper sa se faca odata filmul asta !
JohnnyAddams pe 28 ianuarie 2012 14:43
de ce, sa mai strice un clasic?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells