The Artist, (şi) mai aproape de Oscar

de Cristina Grigore în 24 Ian 2012
The Artist, (şi) mai aproape de Oscar

Asociaţia Producătorilor de Film din America şi-a ales câştigătorii ediţiei din acest an, iar marele câştigător a fost filmul alb-negru a lui Michel Hazanavicius, The Artist, scrie Reuters.

Omagiul adus anilor de început ai cinematografiei americane este acum un favorit al premiului Oscar pentru Cel mai bun film, mai ales având în vedere faptul că preferatul producătorilor americani este în 75 la sută din cazuri cel al Academiei Americane. Pe lângă lista de premii câştigate, The Artist a fost răsplătit luna aceasta de către Asociaţia Presei Străine de la Hollywood şi cu un Glob de Aur pentru Cel mai bun film comedie sau musical.

 La categoria animaţie, cea mai bună producţie a fost cea a lui Steven Spielberg, The Adventures of Tintin, care le-a întrecut pe Puss in Boots şi Rango, aflate şi ele printre nominalizări.

Cel mai bun documentar a fost considerat Beats, Rhymes and Life: The Travels of a Tribe Called Quest al lui Michael Rapaport. La secţiunea TV, Modern Family a fost ales cel mai bun serial-comedie, în timp ce Boardwalk Empire a primit titlul de cel mai bun serial-dramă.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 27 ianuarie 2012 17:35
sunt sigur ca macar un Oscar tot va lua !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells