Angelina Jolie ar putea renunţa la actorie dacă nu va mai găsi „roluri care să merite”

de Cristina Grigore în 24 Ian 2012
Angelina Jolie ar putea renunţa la actorie dacă nu va mai găsi „roluri care să merite”

După declaraţia făcută anul trecut de partenerul său de viaţă, actorul Brad Pitt, care anunţa atunci că în aproximativ trei ani ar putea renunţa la actorie pentru a se putea dedica producţiei de film şi familiei, iată că şi Angelina Jolie vine cu o declaraţie asemănătoare, potrivit căreia este dispusă să renunţe la actorie în cazul în care nu va mai primi roluri interesante.

„Încă iubesc să joc în filme – dacă obţin roluri care să merite”, a spus ea site-ului E!Online. „Însă dacă nu se va mai întâmpla asta, este frumos să poţi să îndrepţi atenţia publicului spre o altă actriţă despre care tu crezi că este foarte talentată şi să îi cedezi ei locul din lumina reflectoarelor”, a mai spus vedeta, menţionând că i-ar face plăcere să-şi continue cariera de regizor.

Până acum, Jolie a regizat documentarul A Place in Time (2007) şi pelicula în limba bosniacă In the Land of Blood and Honey. Până la viitorul său proiect regizoral, o vom putea vedea însă pe vedetă într-o versiune inedită a poveştii Frumoasei din Pădurea Adormită, Maleficent.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
Radu47hit pe 24 ianuarie 2012 14:07
Doar n-o sa zica Daca nu va fi platita in milioane. Cu cat mai mult te imbogatesti cu atat mai mult te impaci cu orgoliul
Crist11 pe 24 ianuarie 2012 14:56
NORMAL.
Pipa ei nu vrea sa joace decat in filme in urma carora ii vine si un premiu ceva chiar si o nominalizare la oscar ceva + cate milioane de dolari in cont 7-8... acolo
Doar e Anjelina Joli... pai ce facem aici ?

Beatryce pe 24 ianuarie 2012 19:39
mare paguba ..:))
b0b0cin3filul pe 24 ianuarie 2012 19:57
Daca am primit stirea asta in doua mail-uri, trebuie sa spun si eu ceva. Angelina Jolie arata mai rau ca nicio...prea dragut, arata ca dracu! Am vazut-o la Globurile de Aur, Doamne fereste! Nu stiu daca e bolnava sau ia nu stiu ce porcarii de slabit si viata vesnica, dar asa ceva? E din nou insarcinata? Speachless.
Si daca tot obiectez, are 6 copii acum, inca mai are timp de filme si este mama anului, sau ma rog, tot cliseul asta cretino-induiosator cum ca vaai...a adoptat un negru, un chinez si ce a mai luat. Un tiganas nu vrea? Ca nu-i mai trebuie copchii dupa.
Fa, we see the big picture!

alex_il_fenomeno pe 27 ianuarie 2012 17:37
sunt sigur ca nu este cazul !
margott pe 16 aprilie 2012 00:48
Adica sa nu mai apara in filme ? N-as crede.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells