Gina Carano ar putea fi Wonder Woman?

de Cristina Grigore în 24 Ian 2012
Gina Carano ar putea fi Wonder Woman?

Fosta luptătoare de arte marţiale devenită starul noului film de acţiune al lui Steven Soderbergh, Haywire, este pe cale să devină noul star de acţiune al Hollywood-ului. Prestaţia ei, cât se poate de convingătoare în trailer, a fost apreciată de criticii de film – în special în ceea ce priveşte scenele de luptă – lucru ce a făcut ca numele său să fie apară în ştirile legate de lista pretendentelor la rolul lui Wonder Woman.

Potrivit publicaţiei The New York Post, Nicolas Winding Refn (Drive) ar putea prelua frâiele producţiei filmului despre aventurile Femeii Fantastice, iar Carano ar putea fi una din actriţele cu şanse la rolul principal.

În ciuda zvonului preluat de publicaţia americană, elementul de incertitudine este însă unul cât se poate de real şi se extinde şi asupra proiectului în sine.  Studiourie Warner Bros. nu i-a dat încă unde verde lui Refn pentru începerea producţiei, iar regizorul a declarant anterior că, în opinia sa, actriţa perfectă pentru rol este Christina Hendricks (Mad Men).

Rămâne de văzut aşadar dacă actriţa sexy şi dură, care joacă în Haywire rolul unei agente secrete trădată de colegii săi, va fi, într-adevăr, pe lista pretendentelor la rolul lui Wonder Woman.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 24 ianuarie 2012 15:11
Poate de data asta nu ii mai schimba vocea doar pt film :P, sau poate nu ii mai fac pantaloni lui Wonder Woman :))
alex_il_fenomeno pe 27 ianuarie 2012 17:33
nu stiu foarte multe despre ea .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells