Holly Slept Over

(2020)

Holly a dormit la noi

Poster Holly Slept Over Postere Holly Slept Over

Sinopsis Holly Slept Over

Holly Slept Over

Filmul urmărește problemele unui cuplu căsătorit care încearcă să aibă un copil, problemele prietenilor lor și tensiunea care apare atunci când o fosta colega de cameră de la facultate stă la ei peste weekend.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.6

Caseta tehnică

Produs de

American High

Distribuitorul international

Destination Films

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Dragos.87 pe 28 Ianuarie 2022 15:03
Merita văzut
Mi-a plăcut foarte mult..este un film cu un subiect sensibil si pe alocuri cu dialoguri amuzante care te bine dispun..uneori o nebunie cu conotații imaginare sexuale care pot deveni realitate,pusa in aplicare iti poate schimba viata în bine..Il recomand oamenilor deschiși mental,merita văzut..
0 0
gbanescu pe 27 Decembrie 2021 21:00
Subiect sensibil. Dialoguri reusite. Actori buni. Merita vazut.
Nota mica de pe ImdB (5,5) este nedreapta.
Un subiect delicat (tabu?), surprinzator de bine gestionat de regizor, scenarist si actori.
Dialogurile reusesc sa ramana naturale – chiar si cand contin referiri la practici sexuale mai altfel – nu doar pentru ca sunt inteligent construite, ci si datorita prestatiei naturale, foarte bune, a actorilor, dintre care i-am remarcat in mod deosebit pe Nathalie Emmanuel (Holly) si Ron Livingstone (Pete). Si actorul care il interpreteaza pe Noel e in regula, doar ca pare ca i s-a impus, in unele scene, sa fie mai stangaci, mai stingher, decat ar fi fost cazul.
De remarcat scena cand Audra o priveste pe Holly dormind, imbracata “neglijent” intr-un halat de baie, dupa care revine la Noel si se urca efectiv pe el. Noel o indeparteaza, spunandu-i ca ar putea sa ii surprinda Holly. Este o scena bine construita de scenarist si… citeşte

0 0
elianna pe 14 Decembrie 2021 17:17
Flmul aduce in discutie viata sexuala in cuplu, rutina care se instaleaza in timp, dorinta inegala sau preferintele diferite ale partenerilor, morala invechita si granitele personale ale fiecaruia - ce considera a fi acceptabil si ce nu. Tema este buna, dar e tratata superficial. Despre menage a trois recomand Trigonometry (2020).
0 0
user-5d3eb1da1ab0f pe 02 Februarie 2022 17:11
Un film despre cum isi revitalizeaza viata sexuala un cuplu facand sex in trei cu cea mai buna prietena a ei din facultate.
0 1

Spune-ţi părerea despre Holly Slept Over

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi comedie
jinglebells