Sunt Catwoman, spune Anne Hathaway!

de Cristina Grigore în 2 Mar 2011
Sunt Catwoman, spune Anne Hathaway!

Comunicatul de presă remis de Warner Bros acum mai bine de o lună a adus o veste importantă pentru fanii seriei Batman. Anne Hathaway va apărea în The Dark Knight Rises în rolul Selinei Kyle. O declaraţie incompletă, care a dat curs speculaţiilor: Anne va fi doar Selina sau şi Catwoman?

Într-un interviu acordat ieri „The Oprah Winfrey Show”, Hathaway s-a referit de mai multe ori la personajul pe care îl va interpreta drept Catwoman, dezvăluind astfel şi cealaltă parte a rolului şi clarificând, astfel, enigma personajului său.

Actriţa a povestit amuzată cum a aşteptat plină de nerăbdare telefonul care să-i confirme distribuţia în filmul lui Christopher Nolan. Însă, când managerul ei a sunat, pregătind-o pentru o informaţie importantă, actriţa a exclamat fără să mai audă, de fapt, ce i se comunica: „Sunt Catwoman!”. „Cum…?” a exclamat Anne când şi-a dat seama că nu asta auzise. Fusese de fapt anunţată că va fi gazda Oscarurior. Ulterior, a primit şi vestea pe care şi-o dorea, aceea că o va interpreta pe celebra eroină din Batman.

Dezvăluirea făcută de Hathaway a pus capăt speculaţiilor legate de personajul pe care îl va interpreta, dar nu şi întrebărilor care se ivesc odată cu introducerea Catwoman în povestea celui de-al treilea film din franciza lui Nolan: Va fi o prietenă, o inamică sau ceva între? Va fi fiica ilegitimă a lui Falcone? Va fi prezentată în film drept Catwoman, sau se va transforma în această eroină pe parcurs? Va purta, totuşi, costumul?

O mulţime de întrebări la care regizorul şi echipa sa vor răspunde sau nu pe parcursul filmărilor, programate să înceapă luna aceasta.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Han_Solo pe 2 martie 2011 09:30
Una mai urata nici nu putea sa gaseasca.
De fapt daca nu uitam la ce femei a distribuit Nolan in Batman nici nu ma mira.
Nu sariti pe mine, pur si simplu actrita asta mi-i se pare "nu chiar asa de frumoasa".

FreakDoll pe 2 martie 2011 09:40
De aici si pana la a spune ca e urata e cale lunga.Poate trebuia sa gasesti un cuvant mai potrivit.Da, nu este pe gustul tau.Dar urata nu e.In nici un caz.E foarte greu sa fii urat, in adevaratul sens al cuvantului.
cristi23 pe 2 martie 2011 09:57
e un rol dificil......sper ca se va descurca
neverthesame pe 2 martie 2011 11:36
Greu, greu de tot sa se ridice la valoarea lui Michelle Pfeiffer, care a impus un anumit standard in 1992. Nici ca frumusete nu se compara.
rob3rt_89 pe 2 martie 2011 12:00
stie nolan ce sa faca cu ea :)))) sper sa o vedem si in romania
AdrianSe pe 2 martie 2011 13:18
@Han_Solo
E adevarat personaju feminin din TDK este urat ,pana si sotia lu Tom Cruise era mai ok ,lipsita de talent asa cum a fost ,da cred ca exagerezi cand zici ca Anne Hathaway este urata ,e o evolutie ,cum a zis si FreakDoll puteai gasi cuvnte mai potrivite chiar daca exista actrite care ar arta mai bine in costumul de Catwoman ,era nasol daca punea una cum e Maggie Gyllenhaal in acest rol ,atunci rezonam si eu .

StevieGG08 pe 2 martie 2011 14:36
eu unul as fi preferat-o pe Marion Cortillard...
Bayard pe 2 martie 2011 14:42
Nici n-arata bine, nici nu joaca prea bine. Asta e parerea mea... toate personajele feminine din filmele Batman ale lui Nolan au fost alese nepotrivit. Dar.... se trece cu vederea cand filmul e atat de bun. Sincer.... eu nu as fi vrut sa apara Catwoman in noul film... este un personaj foarte tras de par, nu pt benzile desenate ci pentru lumea asta realista imaginata de Nolan. Totusi, o sa fie fascinant sa vad ce face cu personajul ei :), mai ales dupa ce am vazut Jokerul si Two face
Han_Solo pe 2 martie 2011 15:17
@Han_Solo - am spus ca una mai urata ca ea nu puteau sa gaseasca, nu o fi urata dar nici atragatoare sau sexy nu ii, mai ales trebuia neaparat sa fie o actrita foarte sexy pentru rolul lui Catwoman.
FreakDoll pe 2 martie 2011 15:43
Daca stau sa ma gandesc, o sa o prinda foarte bine costumul negru.Sexy cu siguranta e, cel putin pentru mine.
GodofCarnage pe 2 martie 2011 19:46
Ce pacat :(
legolas05 pe 2 martie 2011 19:59
ii va sta bine in rolul Catwomen
mara pe 2 martie 2011 22:54
AbrahamLincoln@ poti sa formulezi si tu o propozitie fara Sa Jignesti?
Iar tu te pricepi la femei? sunt curioasa si eu!

grebe pe 2 martie 2011 23:34
Mie imi place de ea, e simpatica.Si referitor la rol cred ca o sa fie bestiala.Cati dintre voi au avut incredere in alegerea lui Heath Ledger ca Joker pana la primul teaser pt TDK ? Eu unu m-am saturat de Angeline Jolie si restul, care joaca acelasi rol in toate filmele
grebe pe 2 martie 2011 23:36
Apropo si aici tot asa urata vi se pare?
http://images.fanpop.com/images/image_uploads/Anne-Hathaway-anne-hathaway-97283_1024_768.jpg

alex_il_fenomeno pe 3 martie 2011 11:55
nici mie nu mi se pare chiar cea mai potrivita alegere ....
AbrahamLincoln pe 3 martie 2011 13:19
Mara , ce sa zic , tu vezit-ti de treaba ta . . . Ti-ai da un organ sa arati ca Hathaway . . .
alin pe 4 martie 2011 00:41
Mi-e simpatica fata asta, desi nu cred ca am vazut-o intr-un film bun pana acum.
Nu stiu daca o ajuta fata, ca e prea zambareata tot timpul si nu prea e pe genul vampa. Dar corp de Catwoman are cu siguranta ;)

AbrahamLincoln pe 6 martie 2011 23:04
Dane , afirmatia ta se bazeaza pe ? Uite-te in dictionar la definitia unui cuvant inainte sa-l folosesti . . . Stiu ca esti frustrat ca eu o sustin pe Anne Hathaway , cand tu esti homosexual si probabil iti displace , dar , totusi , fi mai temperat . . .
dikembe pe 21 martie 2011 21:05
este perfecta pt acest rol!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells