Sparkle, ultimul film în care a jucat Whitney Houston, va fi lansat în vară

de Cristina Grigore în 13 Feb 2012
Sparkle, ultimul film în care a jucat Whitney Houston, va fi lansat în vară

Fanii lui Whitney Houston, celebra cântăreaţă ce a încântat cu vocea ei mai multe generaţii şi a cărei moarte a făcut înconjurul lumii în ultimele 24 de ore, au totuşi un motiv de bucurie, scrie The Hollywod Reporter. Ei o vor putea vedea şi asculta pe artista de 48 de ani în ultimul film în care a jucat, intitulat Sparkle, ce va fi lansat în luna august.

Remake al dramei din 1976 bazată pe povestea grupului The Supremes, povestea din Sparkle este plasată spre sfâşitul anilor '60 şi descrie traiectoria spre celebritate a trei surori cântăreţe de gospel din Detroit ce formează un grup de succes, dar şi lupta cu drogurile şi trecerea în anonimat cu care se confruntă ulterior. Rolul pentru care Houston s-a alăturat distribuţiei a fost cel al lui Emma, mama celor trei cântăreţe, deloc împăcată cu excesele uneia dintre fiicele sale, Sparkle (Jordin Sparks - alături de Whitney în galeria de imagini).

Deşi cunoscută mai mult pentru muzica şi vocea senzaţională, artista a avut destul de multe apariţii în filme şi seriale. Cel mai cunoscut film în care a apărut este însă The Bodyguard, a cărui coloană sonoră a inclus megahit-ul I Will Always Love You.

În ceea ce priveşte Sparkle, se pare că pelicula ar fi avut şanse reale de a o relansa cariera cinematografică a lui Houston, interpretarea ei fiind foarte apreciată de producătorul acesteia, Howard Rosenman, care a spus: „Această producţie ar fi însemnat o revenire nemaipomenită, căci joacă magnific în ea. E de lăudat calitatea interpretării sale, este extraordinară în acest film. Sunt şocat de cele întâmplate”, a mărturisit el.

Pelicula, pentru care Houston turnase deja toate scenele aferente şi  înregistrase melodiile din coloana sonoră, se află acum în post-producţie. Data stabilită pentru lansarea în Statele Unite este 10 august 2012.



Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 13 februarie 2012 14:45
Ma bucur ca o voi revedea intr-un nou film.Pacat ca nu a mai apucat sa file prezenta la lansare....Pacat de ea...
alex_il_fenomeno pe 16 februarie 2012 16:08
foarte frumos . zilele trecute o urmarisem in "Bodyguard" .
margott pe 6 mai 2012 20:44
Cred ca va avea incasari foarte mari, dat fiind ca e ultimul ei film.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells