Channing Tatum şi Rachel McAdams cuceresc box-office-ul american cu The Vow

de Cristina Grigore în 13 Feb 2012
Channing Tatum şi Rachel McAdams cuceresc box-office-ul american cu The Vow

Cele patru filme intrate în acest sfârşit de săptămână în box-office-ul american au reuşit să întreacă aşteptările producătorilor şi să obţină încasări de peste 20 de milioane de dolari fiecare, lucru ce s-a mai petrecut doar o singură dată în istoria acestui clasament.

Potrivit BoxOfficeMojo, pe locul întâi s-a poziţionat The Vow, drama romantică bazată pe o poveste adevărată a lui Michael Sucsy, ce a obţinut de la o audienţă preponderent feminină 41,7 milioane de dolari.

Ajutată de prezenţele lui Channing Tatum şi Rachel McAdams în rolurile principale, pelicula a devenit cea de-a treia producţie de dragoste într-un top al încasărilor filmelor lansate în perioada sărbătorii îndrăgostiţilor, depăşită doar de Valentine's Day (56,3 milioane) şi Hitch (43,1 milioane de dolari).

Locul doi în top a revenit lui Safe House, un film de acţiune în vena lui Bourne, cu Denzel Washington şi Ryan Reynolds, în care Washington joacă rolul „tipului rău”, enigmatic şi foarte inteligent, care se opune sistemului. Filmul a avut încasări de 39,3 milioane.

Journey 2: The Mysterious Island, intrat pe locul trei în box-office, a strâns din vânzarea biletelor 27,55 milioane, o sumă surprinzătoare şi considerabil mai mare decât cea a producţiei 3D ce debuta în cinematografe acum patru ani, Journey to the Center of the Earth (21 de milioane de dolari).

Star Wars: Episode I – The Phantom Menace, lansat acum în variantă 3D, a avut încasări de 23 de milioane de dolari, reconfirmând popularitatea de durată a seriei. Pe locul cinci coboară Chronicle (12,3 milioane), urmat de The Woman in Black (10,3 milioane), The Grey (5 milioane), Big Miracle (3,8), The Descendants (3,5 milioane) şi, pe zece, Underworld: Awakening (2,5 milioane de dolari).



Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 13 februarie 2012 14:42
Abia astept sa ruleze si la noi acest film.
MissBlossom01 pe 13 februarie 2012 17:03
Si eu! :D
doinarac pe 13 februarie 2012 20:25
Wow!
Eu am revazut : Star Wars: Episode I – The Phantom Menace, lansat acum în variantă 3D :-))

Am fost mult mai atenta acum la detalii , dupa ce am vazut documentare despre making of, costumele ... :-))
Natalie Portman a purtat "kg" pe cap de multe ori .-))

doinarac pe 13 februarie 2012 20:26
...la mine in "town" , doar asta ruleaza :-))
alex_il_fenomeno pe 16 februarie 2012 16:09
sa vedem ce succes va avea la noi aceasta productie .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells