Shyamalan filmeaza

14 Iul 2005
Shyamalan filmeaza
Scenaristul si regizorul care ne-a dat The Sixth Sense, Signs si The Village, M. Night Shyamalan (foto) va filma urmatorul sau proiect, The Lady in the Water, in orasul Bristol.
Sharon Pinkenson, director executiv la Greater Philadelphia Film Office, a declarat ca deja echipa de filmare a inceput sa se instaleze in Levittown, deoarece au intrat in pre-productie. Filmarile vor incepe probabil spre finalul lunii august.
Echipa de filmare avea nevoie de o cladire mare si nefolosita, cu teren si spatiu pentru birouri, pentru a se putea instala acolo,” afirma Pinkenson. „Undeva langa vechea cladire 3M si Parcul Industrial Bristol au gasit locul cel mai potrivit cu nevoile lor,” mai adauga ea.
Locatia va avea functia de centru de productie si va fi folosita si pentru filmari. Thriller-ul fantastic produs de Warner Bros. este povestea unui administrator al unui bloc de apartamente care gaseste o specie rara de nimfa marina innotand in piscina. Filmul este programat sa aiba premiera in iulie 2006.
Shyamalan si-a dorit sa lucreze cu Bryce Dallas Howard, cu care a mai lucrat la The Village, in rolul nimfei, si cu Paul Giamatti in rolul administratorului.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells