Sequel-ul lui X-Men: First Class ar putea face legătura cu trilogia originală X-Men

de Cristina Grigore în 27 Sep 2012
Sequel-ul lui X-Men: First Class ar putea face legătura cu trilogia originală X-Men

Studiourile 20th Century Fox au anunţat pentru 18 iulie 2014 debutul pe marile ecrane a continuării lui X-Men: First Class, însă au sugerat  intenţia lor este şi aceea de a realiza un film care să facă legătura cu trilogia originală X-Men (chiar dacă au lansant deja X-Men:Origins şi X-Men: First Class).

Potrivit CHUD.com, în lipsa unor detalii ale producătorilor legate de scenariul lui X-Men: Days of Future Past – un sequel al lui First Class – mulţi dintre fanii Marvel speculează că, în loc să planifice X-Men 4, cei de la Fox vor încerca să lege trilogia cu prequel-urile (Days of Future Past şi Frist Class).

Potrivit unei declaraţii recente a lui Patrick Stewart de la recenta convenţie Comic Con din Montreal, sunt şanse mari ca acesta să revină în rolul profesorului Charles Xavier.

În benzile desenate X-Men: Days of Future Past, una dintre puternicele aliate ale grupului X-Men, Kitty Pride, se proiectează în trecut, în mintea versiunii sale mai tinere, pentru a-şi avertiza colegii mutanţi de eşecul  asasinatului asupra senatorului Robert Kelly, fapt care va duce ulterior spre un viitor în care o specie de roboţi mutanţi, Santinelele, conduc Pământul, iar mutanţii sunt ţinuţi în centre specializate de detenţie.

Luând în considerare această desfăşurare a poveştii, este posibil ca Profesor X să călătorească în timp, în locul lui Kitty Pride. Ar avea astfel, posibilitatea de a-şi relua rolul, într-un film în care îşi va face apariţia şi tânărul Profesor, interpretat de James McAvoy.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
paul2011 pe 27 septembrie 2012 17:44
o veste foarte buna ....acest film poate fi atunci raspunsul la toate intrebarile mele :) .....ramane de vazut ...mai este mult pana atunci si nu ne mai ramane decat sa asteptam .
deadlord pe 27 septembrie 2012 17:49
abia astept s apara
cristi23 pe 28 septembrie 2012 12:41
x-men days of the future past este una din cele mai bune povesti cu x-men.........povestea a fost si la tv in serialul animat x0men din 94-95.......ar fi grozav un film bazat pe acea poveste
alex_il_fenomeno pe 13 octombrie 2012 22:17
chiar vreau sa vad asta!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells