Fever Pitch

(2005)

Dragoste în ofsaid

Poster Fever Pitch Postere Fever Pitch

Sinopsis Fever Pitch

Mai mult

Lindsay (Drew Barrymore) este o tânărã singură și de succes, dependentă de muncă, iar Ben (Jimmy Fallon) este un profesor fermecător cu care este puțin probabil să formeze un cuplu, dar cu care descoperă că se potrivește de minune. Relația lor durează toată iarna, dar odată cu apariția primăverii, Lindsay află șocată că Ben are o amantă... baseball-ul! Lindsay se vede pusă în situația de a concura cu întreaga echipă pentru sufletul lui Ben. Fiind în inferioritate numerică, poate câștiga totuși…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Caseta tehnică

AKA

  • The Perfect Catch

Produs de

Fox 2000 Pictures

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

20th Century Fox

Țara

SUA
Film disponibil pe DVD în România

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Get0dac pe 08 Iunie 2013 17:45
O comedie usoara despre dragoste si sport, despre sacrificiile pe care le faci intr-o relatie. Daca treci de vomele de la inceputul filmului, merita sa te uiti in continuare pt. ca sunt cateva faze dragute. Sunt totusi comedii romantice pe teme sportive mult mai bune.....ex: ,,Jerry Maguire'', ,,For Love of the Game'', ,,Tin Cup'', ,,Bull Durham'' ,,The Legend of Bagger Vance'',, Leatherheads '' .Cred ca cei ce au dat nota 10 acestui film, nu prea au termen de comparatie. Filmelor enumerate de mine ce nota sa le mai dam daca asta e de 10.....
5 1
cezarika21 pe 17 Decembrie 2016 10:12
O pasiune transformată în dependență
Până unde poate merge pasiunea? Ajunge ea să fie un surogat pentru viața-însăși? Tânărul profesor Ben, molipsit din copilărie de microbul baseball-ului, a ajuns atât de pasionat de echipa Boston Red Sox încât nu-și dorea să piardă nici măcar antrenamentele echipei sale favorite. Pasiunea sa a început să-i afecteze în mod negativ relațiile sentimentale, riscând să-l transforme un dependent lipsit de control asupra propriei persoane.

Comedie romantică în stilul tipic fraților Farrelly (Tăntălăul și Gogomanul, Mary cea cu vino-ncoa', Eu, cu mine și Irene), ”Fever Pitch” explorează în modul sentimentalist-umoristic dependența omului modern de sport, în încercarea de a găsi un substitut care să-i ofere satisfacția pe care nu i-o poate procura viața. Subiectul este tratat ușurel, iar interpretările sunt pe măsură, dar întreg… citeşte

1 0
turtles pe 20 Iulie 2016 01:59
Ma bucur ca Fallon a renuntat la actorie .
1 1
eduard_stratan pe 23 Iulie 2016 16:51
Daca as fi stat sa vad porcaria asta de film la PRO TV cu 7000 de publicitati si 8000 de promo-uri, mi-as fi facut harakiri!
1 2
alex_il_fenomeno pe 04 August 2010 20:34
acest film este o comedie foarte buna , avand pe alocuri si romantism ! mie la acest film mi-a placut totul ! de la inceput pana la sfarsit ! acord nota 10+ pentru el !
1 9
AdriAdrianna98 pe 23 iulie 2016 17:25
Mi se pare mai degraba romantic decat comedie. Si sincer acum.. Nu e de 10..
Daniel Malinas pe 28 Octombrie 2006 13:54
Nu exista calificativ de 10 stele???Super,super,super film.Amandoi joaca formidabil iar povestea este intr-adevar romantica.O lectie de iubire pentru multi dintre noi.Pacat ca se intampla doar in filme.
1 9
Deceoare pe 23 Iulie 2016 18:14
Proslăvirea sportului naţional
Noi americanii avem baseball şi ne mândrim cu el . Din acest motiv mai facem un film presărat cu putin romantism şi să vedeţi ce succes o să avem . Vom vinde bine de tot .
0 1
AdriAdrianna98 pe 23 Iulie 2016 17:24
Mi-a placut faptul ca povestea de dragoste e destul de naturala, nu pare exagerata precum in alte filme. Arata ca au si altceva decat hormoni, au si joburi si griji si toate astea de care sa se ocupe. E chiar dragut, mi-a placut. :) Recomand. Actorii astia au o convexiune cum nu vezi mereu.
0 1
cosmin_kedii pe 18 Mai 2013 08:41
Frații Farrelly mereu în formă cu această comedie dulce și frumoasă
0 6

Spune-ţi părerea despre Fever Pitch

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Fever Pitch
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells