Scenariştii lui Iron Man recreează Tomb Raider

de Cristina Grigore în 7 Mai 2011
Scenariştii lui Iron Man recreează Tomb Raider

Proiectul celor de la GK Films, compania de producţie ce a achiziționat în luna martie drepturile de ecranizare ale celebrului joc video Tomb Raider, a demarat în forţă, odată cu angajarea echipei de scenarişti ai lui Iron Man şi al viitorului fim Cowboys and Aliens, scrie Deadline.

Mark Fergus and Hawk Otsby au mari ambiţii în ceea ce priveşte noile aventuri ale Tomb Raider destinate marelui ecran, iar abordarea lor urmează o linie des întâlnită în ultima vreme la Hollywood: “Avem de gând să scriem o poveste despre originile personajului Lara Croft”, au declarat ei.

Însă frumoasa şi voluptoasa eroină va fi nu doar mai tânără, ci şi mult mai energică în această nouă abordare cinematografică, ce “îi va consolida locul alături de Ellen Ripley şi Sarah Connor în panteonul eroinelor filmelor de acţiune”, au mai spus Fergus şi Otsby.

Noul film Tomb Raider, care este aşteptat să apară în 2013, nu are încă un regizor ataşat şi nicio actriţă nu a fost încă abordată de producători pentru a interpeta rolul principal. Zvonuri anterioare anunţau că Olivia Wilde ar putea în pielea eroinei, însă reprezentanţii acesteia au negat informaţiile, în timp ce actriţa a declarat că ar accepta rolul Larei Croft, dacă i s-ar face o ofertă serioasă în această privinţă.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
legolas05 pe 7 mai 2011 17:25
interesant
catasmile17 pe 7 mai 2011 17:41
hmm nice !!!
Bayard pe 8 mai 2011 02:21
Olivia Wilde? sa fim seriosi.... Angelina Jolie a fost alegerea perfecta cand au facut primele 2 filme. Alea deja au consacrat-o pe Lara Croft.... pacat ca nu s-au straduit sa le faca ceva mai inteligente, mai bune.... dar nu se poate spune ca nu erau in tonul jocurilor.
cristi23 pe 9 mai 2011 08:25
interesant....scenaristii in orice caz sunt foarte buni
alex_il_fenomeno pe 13 mai 2011 17:52
sper sa fie mai inspirati decat cei de dinaintea lor , care nu au facut niste filme deosebite cu Lara Croft !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells