Sandra Bullock - şocată de nominalizările sale la Globuri

de Răzvan Boboc în 16 Dec 2009
Sandra Bullock - şocată de nominalizările sale la Globuri

Celebra actriţă Sandra Bullock a fost de-a dreptul şocată şi emoţionată atunci când a aflat că a primit două nominlizări la prestigioasele premii Globurile de Aur, scrie Femalefirst.co.uk. Vedeta este foarte încântată că se află pe lista nominalizaţilor, alături de actriţe precum Judi Dench şi Meryl Streep.

Bullock a fost nominalizată pentru cea mai bună actriţă - dramă, pentru rolul din The Blind Side, şi pentru cea mai bună actriţă - comedie sau muzical, pentru prestaţia din The Proposal.

Concurenţa este una acerbă, pe lista nominalizatelor regăsindu-se vedete precum Mirren, Streep, Emily Blunt şi Julia Roberts. Cu toate acestea, Bullock este încântată.

"Numai să mă aflu alături de aceste femei minunate pe care le-am admirat de-a lungul anilor mă face să mă simt extraordinar. Este adevărat că este o onoare numai să fii nominalizat de Asociaţia Presei Străine de la Hollywood", a spus Sandra.

Ceremonia Globurilor va avea loc pe 17 ianuarie la Los Angeles.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Mariana_10.2009 pe 16 decembrie 2009 13:02
Sandra Bullock este una din actritele mele preferate. Mi-a placut in orice film am
vazut-o. Este foarte talentata, o actrita adevarata. Mi-ar face mare placere sa castige
un premiu Globe. Ii doresc, din suflet, mult succes ! Si multe, multe filme bune.

AlinaM pe 16 decembrie 2009 16:43
Si mie imi place foarte mult de ea. Haios e ca mi se pare mereu ca vocea Laurei Paussini e de fapt a ei . Am avut un soc cand am vazut prima oara un clip de-al Laurei -pentru ca nu canta Sandra :). In orice caz, merita intr-adevar sa fie premiata. Vanez filmele cu ea, indiferent de genul abordat. Ii tin pumnii!
danucu pe 16 decembrie 2009 20:15
si eu am crezut k robert de niro canta cu ciara love and sex and magic si am fost socata sa vad clipul. era justin. :))) socata =)) .
Lasand gluma la o parte, Sandra Bullock e tare simpatica. Ar merita un premiu pentru comedia The Proposal. A fost atat de naturala, amuzanta.
Sa o vad si in The Blind Side intr-o drama. Can't wait.

margott pe 26 aprilie 2012 00:45
N-am vazut inca The Blind Side, e pe lista mea cu filme de vazut. Mai ales si pentru ca Sandra a castigat Oscarul in acest film.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells