Suri Cruise - cel mai elegant copil de la Hollywood

de Răzvan Boboc în 16 Dec 2009
Suri Cruise - cel mai elegant copil de la Hollywood

Micuţa Suri Cruise, în vârstă de numai trei ani, a primit titlul de cel mai elegant copil de vedetă, scrie Femalefirst.co.uk. Suri, despre care se spune că are o garderobă de milioane de dolari, i-a întrecut pe micuţii Beckham şi pe fiica Madonnei, Lourdes, într-un sondaj la care au participat 3000 de părinţi.

Astfel, pe locul al doilea se află fiul cel mic al soţilor Beckham, Cruz, urmat de fratele său mai mare, Brooklyn.

Lourdes, fiica în vârstă de 13 ani a Madonnei, se află pe locul al patrulea. Fiul lui Peter Andre şi Katie Price, Junior, se află şi el în clasament.

Iată topul complet:

1. Suri Cruise (Katie Holmes şi Tom Cruise)
2. Cruz Beckham (Victoria Beckham şi David Beckham)
3. Brooklyn Beckham (Victoria Beckham şi David Beckham)
4. Lourdes (Madonna)
5. Romeo Beckham (Victoria Beckham şi David Beckham)
6. Junior Andre (Katie Price şi Peter Andre)
7. Shiloh Jolie-Pitt (Angelina Jolie şi Brad Pitt)
8. Kingston (Gwen Stefani şi Gavin Rossdale)
9. Poppy (Jules şi Jamie Oliver)
10. Princess (Katie Price şi Peter Andre)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
georgiana pe 16 decembrie 2009 10:54
aka Topul celor mai chinuiti copii de la Hollywood...... ma refer la Suri Cruise in special kre tre sa indure frigul si tocurile in numele modei
ralu.m pe 16 decembrie 2009 11:10
.
popacristian11 pe 16 decembrie 2009 11:11
Cred ca duc lipsa de subiecte si de actiune ,de au inceput sa faca sondaje cu cei mai bine imbracati copii ai vedetelor, mai ales ca nu copii aleg hainele.Macar le da vreun premiu pentru primele locuri, ceva dulce sau doar sunt in top.
littleangel8910 pe 16 decembrie 2009 12:59
Acum depinde prin ce se traduce eleganta la Hollywood... daca a fi elegant inseamna a te lasa fotografiat in cele mai scumpe haine si sa fii privilegiat de a fi copilul unor nume grele din cetatea filmului. Nu stiu care este exact scopul acestui clasament....
Federico pe 16 decembrie 2009 13:31
You fucking psycho!LIVE THE KIDS ALONE!!!
Federico pe 16 decembrie 2009 13:33
...LEAVE...pardon!
deea1102 pe 16 decembrie 2009 14:06
eleganta la copii inseamna pentru ei chinul de a purta pantofiori cu toc si decupati la varf si rochite pe o vreme urata..... nu cred ca isi dau seama ca este destul de riscant pentru sanatatea lor (in special despre Suri)
mirunik20 pe 16 decembrie 2009 14:26
yo nu'i inteleg pe sotzii cruise!!de ce obliga saraca fetitza sa se mironoseasca in fata unor camere........poate suri s'ar simtzi mai bine in trening shi adidasi, dar de..... trebuie sa fie machiatzi din varful capului pana la calcaie.I'm really sorry for Suri!:(((((
shiloh pe 16 decembrie 2009 14:48
macar daca suri ar face niste cursuri de dans sportiv (acolo se accepta toculete la fetite) si ar fi si sanatos, si util si placut. sleampata aia de maica-sa e oribila, o mama sub orice critica. mai ok e shiloh sau fata lui hale berry.
dezgusting pe 16 decembrie 2009 14:51
de multe ori ma vazut si eu in goto parinti precum gwen stefani sau alte vedete imbracate de iarna si bebelusii sau copiii lor desculti in brate sau cu piciorusele goale direct in pantofi. vedetele sunt niste parinti oribili. la polul opus e nevasta lui ben afflek care e baby sitter nu actrita:0 adica o mama buna.
dezgusting pe 16 decembrie 2009 14:52
greseala: in foto
ini.mini.maini.mo pe 16 decembrie 2009 17:28
ce tampenie:)) parca nu ar fi parintii copchiiilor in destule clasamente cu care se lauda si dau oricum peste nas acum si odraslele lor tre' sa se le calce pe urme, inca de la o varsta asa frageda...aia au copilarie?!:|
Vlad pe 16 decembrie 2009 18:40
Nu e topul de la Hollywood, e suficient sa vedem ca jumatate de-acolo sunt copii britanici si ne dam seama ca a fost facut de un ziar din Anglia. Desi au ramas mult in urma, inca se cred in varful lumii... auzi copilul lui Jamie Oliver :)). Cine a auzit de ala in State? :)). PS: pacat de fata aia draguta, ca are un tata nebun ca Tom Cruise...
dinescuemilia pe 16 decembrie 2009 19:32
nu cred ca e corect
Raluca_SA pe 16 decembrie 2009 20:30
Interesting! huha :D
Mihai pe 16 decembrie 2009 21:52
Doamne, numai asemenea clasament nu se mai face. Complet inutil si tembel clasamentul.
Vlad pe 17 decembrie 2009 11:03
Ar fi fost interesant sa puneti si cateva poze cu concurentii ca dupa nume nu imi dau seama care e mai elegant.Oricum foarte frumusica fetita lu` Tom .
monisss pe 19 decembrie 2009 12:51
Ma intriga anumite comentarii...de unde au tras unii concluzia ca micuta Suri sufera sau ingheata de frig??? Voi credeti ca parintii ei ii pun tocuri la 0 grade Celsius afara??? Daca am vazut o poza sau 2 purtand tocuri asta nu inseamna ca poarta tot timpul. Tuturor ne-a placut cand eram copii sa ne machiem si sa ne imbracam la fel ca mamele noastre...Dupa cate am citit in cateva articole, acele tocuri sunt special facute pentru copii, sa nu le afecteze sanatatea, de asemenea si machiajul. Suri este un copil aflat in crestere, care incepe sa isi dezvolte personalitatea; daca ea nu s-ar simti bine in hainele pe care le poarta sau cu ceea ce se incalta banuiesc ca nu le-ar mai purta, sau ar zice ceva, si-ar impune puctul de vedere, oricat de mica ar fi. Asa ca nu mai scrieti comentarii rautacioase....Grow up!!!
Numai bine ;)

MARSELA pe 19 decembrie 2009 23:39
Bravo lor!Noi nu avem cati bani au ei si tot ne imbracam copiii la moda,atat cat putem,dar ei ...Daca nu erau frumos imbracati am fi comentat ca nu au grija de ei.E si normal sa-i imbrace asa,altfel ar fi fost o discordanta prea mare intre ei si copii.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells