S-au incheiat filmarile la noul lungmetraj al lui Radu Muntean

de Razvan Boboc în 8 Oct 2007
S-au incheiat filmarile la noul lungmetraj al lui Radu Muntean

Filmarile pentru cel mai recent lungmetraj al lui Radu Muntean, "Boogie", s-au terminat la mijlocul saptamanii trecute. Productia urmeaza a fi prezentata in premiera in luna mai 2008. Filmarile au durat 20 de zile, ulimele ore pe platoul de filmare petrecandu-se intr-o camera de hotel din statiunea Neptun.

Filmul, produs de Multimedia Est, ii are in rolurile principale pe Dragos Bucur, Anamaria Marinca, Mimi Branescu si Adrian Vancica. Boogie este porecla din adolescenta a personajului central, o porecla care nu i se mai potriveste acum lui Bogdan Ciocazanu (Dragos Bucur), un barbat de vreo 30 de ani, casatorit, personaj intepretat de Anamaria Marinca si cu un copil mic (Catalin Roncescu). Plecat la mare de 1 Mai, el se intalneste cu cei mai buni prieteni din liceu. Bogdan e tentat sa retraiasca aventurile din vremurile bune, dar incercarea de a-si recupera tineretea pret de o seara, se transforma intr-o deziluzie.

Bugetul filmului este de circa 600.000 euro, dintre care jumatate reprezinta creditul acordat de Centrul National al Cinematografiei in urma concursului de proiecte de anul trecut. Cealalta jumatate reprezinta fonduri de la ceilalti producatori.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells