Ryan Gosling şi Sean Penn, doriţi în Gangster Squad

de Cristina Grigore în 31 Mar 2011
Ryan Gosling şi Sean Penn, doriţi în Gangster Squad

Producţia Tales from the Gangster Squad, aflată în atenţia Warner Bros. de mai bine de doi ani, a primit în sfârşit undă verde iar Sean Penn şi Ryan Gosling sunt actorii doriţi în două dintre rolurile cheie ale filmului, anunţă EmpireOnline.

Pelicula se va baza pe seria de articole publicate în LA Times de către Paul Lieberman, care au documentat încercările prin care trece o echipă de elită a poliţiei din Los Angeles-ul anilor ’40, însărcinată cu depistarea şi oprirea acţiunilor lui Mickey Cohen şi a altor mafioţi. În timp ce lui Gosling i-a fost oferit rolul unuia dintre poliţişti, Penn îl va întruchipa pe Cohen, fostul boxer devenit un răufăcător carismatic, însă violent şi capricios.

Ruben Fleischer (Zombieland) este regizorul desemnat pentru Gangster Squad (acesta este titul final ales de producători), iar scenariul a fost adaptat de Will Beal, un fost poliţist. Un alt poiect cu mafioţi aflat pe masa Warner este Cicero, o poveste biografică a faimosului Al Capone, pentru care este curtat regizorul ultimelor filme Harry Potter, David Yates. Scenariul lui Cicero (cum este acum intitulat filmul) este semnat de Walon Green (The Wild Bunch).



Părerea ta

Spune-ţi părerea
angesa pe 31 martie 2011 12:08
Suna promitator!
Distributie "aleasa"!

jude pe 31 martie 2011 14:13
Ryan Gosling şi Sean Penn sunt doi actori foarte buni...mi-ar placea sa ii vad in aceeasi distributie.
alex_il_fenomeno pe 1 aprilie 2011 09:23
nici nu ma mir ca acesti actori au fost cooptati , avand in vedere potentialul lor ! poate vor mai urma si altii de acelasi renume !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells