Russell Crowe, confirmat în rolul personajului biblic Noe

de Cristina Grigore în 24 Apr 2012
Russell Crowe, confirmat în rolul personajului biblic Noe

Regizorul Darren Aronofsky şi-a ales actorul din rolul principal al noii sale producţii cinematografice, Noah, scrie MovieWeb. Zvonul despre posibila distribuire a lui Russell Crowe în rolul legendarului personaj biblic circulau de ceva vreme, însă studiourile producătoare, Paramount Pictures şi New Regency, au confirmat acum ştirea.  

„Sunt extrem de încântat de faptul că Russell Crowe va fi alături de mine în această aventură”, a declarat regizorul lui Black Swan, care a lăudat talentul extraordinar al actorului şi a declarat că îşi doreşte ca acest efort considerabil de readucere în scenă a unor evenimente dramatice descrise în "Cartea Cărţilor" să fie unul deosebit, care să aducă ceva nou adaptărilor anterioare.

Crowe s-a aflat până de curând în Marea Britanie, pentru filmările musicalului Les Miserables, unde îl interpretează pe Inspectorul Javert, alături de protagonistul filmului, Hugh Jackman (Jean Valjean). Filmările la Noah urmează să înceapă în luna iulie şi vor avea loc în Islanda şi New York. Lansarea filmului este programată pentru martie 2014.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
YepurasAlexandra pe 24 aprilie 2012 09:48
Russel Crowe ub actor cu mare potential si cred ca o sa fie un film extraordinar .
ALINGT78 pe 24 aprilie 2012 12:28
Mi s-ar fi parut firesc faptul ca filmarile sau macar o parte din ele sa aiba loc in Armenia, pe muntele Ararat, unde s-ar zice ca s-ar fi petrecut episodul biblic privitor la potopul din timpul lui Noe.. dar sunt nerabdator sa iasa filmul, cu siguranta va fi unul de referinta..
Lalolica pe 24 aprilie 2012 16:31
filmele inspirate din vechea scriptura se pare ca au devenit foarte cautate in ultimul timp de marii regizori ai hollywoodului.............acest lucru, nu ne poate decat bucura!...avand in vedere ca regizori precum Steven Spielberg si Mel Gibson au anuntat si ei ca se pregatesc pentru a regiza astfel de filme!!
CosminHorrorMaster pe 24 aprilie 2012 17:32
Interesant. Ma bucur!
xerses pe 24 aprilie 2012 18:04
Dar parca stirea despre acest lucru a mai fost o data anuntata.
MNarcis pe 25 aprilie 2012 07:00
Russell Crowe este perfect pt acest rol, de ce spun asta? pt ca R. Crowe are un par f des si o barba la fel de deasa si stufoasa iar aceste doua ''lucruri'' lasate sa creasca cateva luni de zile si ''combinate''..........it will be just perfect.
catasmile17 pe 25 aprilie 2012 18:27
eu zic ca se potriveste pentru acest rol.
sylviuc92 pe 25 aprilie 2012 20:31
Russell Crowe - I am in ...
alex_il_fenomeno pe 15 mai 2012 17:49
o veste extrem de buna !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells