Russell Crowe ar putea fi Jor-El, tatăl lui Superman

de Cristina Grigore în 16 Iun 2011
Russell Crowe ar putea fi Jor-El, tatăl lui Superman

Câştigătorul premiului Oscar pentru rolul principal din Gladiatorul şi nominalizatul la premiile Academiei pentru interpretările sale din A Beautiful Mind şi The Insider, Russell Crowe, a fost ales să îl portretizeze pe Jor-El în noul fim Superman, intitulat Man of Steel, anunţă Variety.

Actorul de 47 de ani se află acum în negocieri cu producătorii pentru apariţia în film drept tatăl kryptonian al supereroului, rol jucat în primul Superman (1978) de Marlon Brando, imagini din arhivă cu legendarul actor fiind utilizate şi pentru a-l readuce pe Jor-El în Superman Returns (2006).

Russell completează astfel o distribuţie de excepţie a lui Man of Steel – Amy Adams este Lois Lane, Kevin Costner şi Diane Lane sunt Jonathan şi Marta Kent, părinţii de pe Pământ ai lui Superman; rolul villain-ului Zod i-a fost oferit lui Michael Shannon.

Singurii actori mai puţin cunoscuţi ai peliculei sunt Antje Traue (dorită pentru a o interpreta pe Faora) şi Henry Cavill în celebrul rol al protagonistului, adus de fiecare dată, pe marele ecran, de nume ce nu se aflau încă în atenţia publicului larg.

Clive Owen şi Sean Penn au fost de asemenea luaţi în considerare pentru rolul lui Jor-El, iar producătorii sunt acum în căutarea unui alt nume cu rezonanţă pentru a-i oferi partitura Larei, mama de pe Krypton a supereroului.

Filmările la Man of Steel sunt programate să înceapă luna viitoare, iar lansarea este aşteptată în decembrie 2012.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
danymury pe 16 iunie 2011 10:28
ar fi frumos ca Russell Crowe sa primeasca rolu..om vedea
Bayard pe 16 iunie 2011 12:33
Eu cred ca ar fi un inlocuitor perfect pentru Marlon Brando. Distributia este exceptionala.... doar alegerea lui Zod m-a dezamagit, dar poate ma surprinde in bine Shannon
paul2011 pe 16 iunie 2011 19:05
Russell Crowe este un actor foarte bun . O sa primeasca rolul cu siguranta :D .
Vorador pe 16 iunie 2011 19:16
In primul film a fost Marlon Brando.M-as bucura sa-l vad in Man of Steel pe Russell Crowe.
alex_il_fenomeno pe 17 iunie 2011 12:08
cred ca actorul este una dintre cele mai bune alegeri posibile !
zeno.marin pe 21 iunie 2011 21:57
"Russell Crowe ar putea fi Jor-El, tatăl lui Superman".
Cum poate sa sune titlul asta! :))))
Zau asa, mereu si mereu am spus ca trebuie sa fim mai circumspecti si sa nu ne incredem orbeste in orice probe de ADN, mai ales ca doar stim ca Russell Crowe nu e nascut pe planeta Krypton...

so1uffle2 pe 29 iunie 2011 17:45
:))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells