Regizorul lui The Machinist îi vrea pe Liev Schreiber şi Samuel L. Jackson

de Cristina Grigore în 31 Oct 2010
Regizorul lui The Machinist îi vrea pe Liev Schreiber şi Samuel L. Jackson

Brad Anderson a fost desemnat regizorul peliculei Jack încă din luna mai a acestui an, la Cannes, când filmul a fost cumpărat de compania Bold Films. Descris ca un thriller plin de acţiune şi suspans, filmul îl avea propus iniţial în rol principal pe John Cusack. Între timp, filmările au fost amânate şi, conform Bloody Disgusting, nume noi au fost ataşate producţiei. Liev Schreiber este acum luat în considerare pentru rolul principal, crimninalul Jack, iar Samuel L. Jackson pentru rolul lui Pete Chandler, un detectiv aflat pe urmele acestuia.

Scenariul lui David Venable (Fortress) îl urmăreşte pe Jack, un criminal în serie amnezic care, în urma unui accident, ajunge să se îndrăgostească de doctoriţa care îl ajută să se recupereze. Când amintirile încep să-i revină, Jack face faţă cu greu trecutului său întunecat, dar încearcă în acelaşi timp să-şi păstreze iubirea.

Este un scenariu destul de interesant, iar daca cei doi actori propuşi acceptă rolurile, Jack ar putea  fi un succes pentru Anderson, după Transsiberian, bine primit de critici, dar cu foarte slabe încasări, şi încă nelansatul thriller horror Vanishing on 7th Street, care nu a fost foarte bine primit la TIFF.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Gebeleizis pe 12 iunie 2011 04:38
Doi actori foarte buni.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells