Roland Emmerich pregăteşte o nouă invazie extraterestră

de Cristina Grigore în 31 Oct 2010
Roland Emmerich pregăteşte o nouă invazie extraterestră

Roland Emmerich şi-a câştigat notorietatea cu producţii de buget mare, în special cele care înfățișează distrugerea Pământului fie prin scenarii apocaliptice, fie prin invazia unor extratereştri care vor să pună stăpânire pe planeta albastră.

Cu The Zone, regizorul revine la genul care l-a consacrat, folosind de această dată o nouă abordare regizorală şi un buget neobişnuit de mic. The Hollywood Reporter ne anunţă că noul film al lui Emmerich va aparţine genului consacrat de Blair Witch sau Cloverfield, în care înregistrări ale evenimentelor declanşatoare ale acţiunii sunt găsite după moartea sau dispariţia autorului lor. Nu se cunosc detalii referitoare la scenariu, dar se pare că acesta se bazează pe o invazie extraterestră şi va avea în distribuţie actori necunoscuţi.

Două personaje principale şi-au găsit deja actorii (al căror nume nu a fost însă dat publicităţii): un jurnalist veteran, având în jur de 50 de ani, şi cameramanul acestuia, un tânăr afro-american.

Emmerich, care începând cu filmul său din 1994, Stargate, a realizat numai pelicule cu buget de peste 100 de milioane de dolari, va produce The Zone cu numai 5 milioane. Sony a cumpărat drepturile de distribuţie ale filmului, iar Loucas George, care a lucrat până acum mai mult în televiziune, va fi producător. Scenariul îi aparţine lui Guillaume Tunzini (regizor şi scenarist francez de scurt-metraje), iar filmările sunt programate să înceapă la mijlocul lunii noiembrie.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells