Regizorul lui Dredd a fost concediat

de Cristina Grigore în 10 Oct 2011
Regizorul lui Dredd a fost concediat

Aflat în faza de post-producţie, noul film bazat pe aventurile personajului Joseph Dredd, pubicate în anii '70 într-o revistă de benzi desenate britanice, 2000 AD, a rămas fără regizor, scrie LA Times.

După ce a filmat întreaga peliculă, intitulată Dredd – ce îl are pe Karl Urban, vedeta din Stark Trek, în rol principal -  Pete Travis (Vantage Point) a fost concediat de producători datorită divergenţelor de opinii apărute la montaj din cauza unor decizii creative ce au stat la baza acestui proces.

În locul său a fost adus scenaristul Alex Garland (Never let me go, 28 Days Later), care este de asemenea şi unul dintre producătorii filmului. Se pare că implicarea lui Garland în procesul de post-producţie a fost atât de mare, încât se crede că acesta doreşte să-şi vadă numele pe generic, drept co-regizor, mai ales dacă unele scene vor fi refilmate.

Nu este prima dată când la editarea unui film intervin asemenea incidente. Chiar anul trecut, Jerry Bruckheimer l-a dat afară din camera de montaj a lui Prince of Persia pe regizorul Mike Newell, pentru a-l lăsa la butoane pe prietenul său, Steven Spielberg.

Momentan, cei de la Lionsgate nu au amânat data de lansare a lui Dredd, ce ar trebui să apară pe marile ecrane în 21 septembrie 2012.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
ciobotaru pe 10 octombrie 2011 20:36
mi se pare cel mai mare rau facut si cea mai mare nedreptate facuta unui regizor
ciobotaru pe 10 octombrie 2011 20:41
mi se pare cel mai mare rau si cea mai mare nedreptate facuta unui regizor, dar totusi la proeiectele destul de mari producatorii sunt mult mai ,,activi,, si te poti astepta la asa ceva
alex_il_fenomeno pe 12 octombrie 2011 15:43
nu cred ca producatorii au procedat foarte frumos ...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells