Radcliffe: La naiba cu vrăjitorii

de Ştefan Dobroiu în 19 Aug 2009
Radcliffe: La naiba cu vrăjitorii

Nu demult umbla vorba pe la Hollywood că pe lista foarte scurtă de interpreţi ai lui Bilbo, hobbitul care pleacă în căutarea comorii balaurului Smaug în The Hobbit, s-ar afla şi vrăjitoraşul cel viteaz Daniel Radcliffe. Ei bine, putem să tăiem de pe listă numele lui Radcliffe, pentru că acesta nu mai vrea să se afle pe acelaşi platou de filmare cu vreun vrăjitor şi o să-şi rupă probabil şi bagheta după ce termină Harry Potter and the Deathly Hallows: Part II.

Actorul în vârstă de 20 de ani a fost luat la întrebări de Los Angeles Times şi a spus că nu-l interesează niciun proiect dacă acesta "are vrăjitori în el". "Trebuie să zic 'Mulţumesc, dar nu, mulţumesc'. Nu că mi-ar fi propus cineva ceva. Pe bune, nici nu cred că ar vrea cineva să joc rolul, se întâmplă mult prea curând. Dar nu cred că următorul meu rol va fi într-un film cu vrăjitori în el", a spus Radcliffe, care în prezent filmează la prima parte din ecranizarea ultimului roman cu Harry Potter scris de J.K. Rowling.

Un alt zvon care înconjoară producţia The Hobbit ar fi că vom avea parte nu de două filme, ci de o trilogie premergătoare Stăpânului inelelor. Deocamdată niciunul dintre numele implicate în proiect, Guillermo del Toro sau Peter Jackson, nu a confirmat sau infirmat zvonul discutat azi în presa mondială.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
TuNNiNg pe 19 august 2009 18:31
Eu zic ca dupa atata publicitate (nu ca ar fi el cine stie ce mare actor, dar faptul ca i s-a oferit rolul principal din seria "Harry Potter" l-a facut ceea ce e) i s-a cam urcat succesul la cap, si ar trebui sa profite acum cat ii mai merge asa.
free_spirit pe 19 august 2009 18:55
In cazul sau fara vrajitorii inseamna fara bani. Nu va mai avea succesul care l-a consacrat jucandu-l pe HP. Sa fie bucuros daca nu trece pe urmele lui Macaulay Culkin...parerea mea >:)
Bella.09 pe 19 august 2009 19:22
Are nevoie de o pauza! [-(
ddalizee pe 19 august 2009 20:46
E naspa pt un actor dupa ce joaca atatia ani intr-o productie sa fie ales dup'aia si in alte filme. Daramite pt pustiul asta.
jroberto pe 19 august 2009 21:21
Face decizia corecta. Vom vedea in anii ce urmeaza cat de bun e ca actor. Oricum, la cati bani a castigat din HP poate sa traiasca fara sa mai joace in vreun film.
eight pe 19 august 2009 21:52
Daniel Radcliffe va fi cautat de regizori dar dar nu va mai face bani cum a facut in profuctia Harry Potter...nush de ce nu mai doreste acest film pentru ca a crescut cu el...Bine ar fi sa aiba succes in continuare
ultimate pe 20 august 2009 00:22
chiar ca i sa urcat la cap...adik uita ce la ridicat
sucreTM pe 20 august 2009 09:12
Nu stiu ce sa zic , avand in vedere ca a jucat in HP de la o varsta destul de frageda si lumea sa obisnuit mai mult cu Harry Potter decat cu Radcliffe nu stiu ce succes ar avea in filme cu alte teme:) E ca si cum ar juca Van Damme intr-un film horror sau comedie , adica nu mere treaba:D dupa ce joci cativa ani pe o tema ci se lipeste de tine si nu prea mai scapi de ea:D
FarkaS pe 20 august 2009 11:10
E de inteles. Nici un actor, indiferent de cate avantaje i-a adus, nu vrea sa fie identificat la nesfarsit doar dupa un singur personaj. Prin diversitate isi poate demonstra talentul si valoarea.
fidelius pe 20 august 2009 11:29
Am inteles ca ar vrea sa fie si regizor:P.....oricum mi se pare foarte foarte fraier.....dar treaba lui......oricum nu va scapa de numele harry potter....si sincer nu vad asta un lucru rau.....pur si simplu n-are cum sa scape de numele asta.......iar succes mai mare ca la aceasta franciza nu va mai avea sigur. Emma Watson e constienta de acest lucru si d-aia nici n-o prea mai intereseaza actoria.....stie ca n-are rost ....ca nu va avea succes nici macar 30% din succesul seriei hp.......o intereseaza facultatea, sa studieze.....chiar i-a si multumit scriitoarei pentru seria hp(mai degraba pentru banii pe care i-a adus in gentuta/contul ei:P). In filmele December Boys si My Boy Jack.....nu e cine stie ce de daniel...sincer... chiar cred ca i se potrivesc "filmele cu vrajitori".
sucreTM pe 20 august 2009 11:55
Pe scurt nu il pot compara pe Daniel cu actori ,,universali" ca : Bruce Willis sau Brad Pitt care pot juca si alte roluri.
danycaptain pe 21 august 2009 00:50
si io care credeam k ii place sa fie vrajitor :))) vad k s-a cam plictisit :)))
poate o sa incerce si el alte genuri de filme ...

bloodthirst pe 21 august 2009 23:11
Nu sunt un fan al seriei Harry Potter dar totusi sa nu-l judecam gresit,nu stim ce poate inca micutul asta si sa nu uitam inainte de toate ca e englez.Dupa mine englezii sunt cei mai talentati actori.
Adi pe 24 august 2009 11:38
de acord cu bloodthirst, englezii sunt cei mai tari actori!!!!. Poate ca Dan e tanar acum, nu ne va cuceri atentia....dar poate cand o ajunge la varsta lui Sir Ian Mckellen, il vom admira:))=))=))
alexa pe 15 septembrie 2009 21:33
voi ii tot spuneti "pusti" sau "copilas" :))..adica vreau sa zic ca are 20 de ani..in fine,..mda mi se pare cam urat din partea lui si a emmei watson sa zica ca s-au plictisit de vrajitorii pentru ca au crescut cu filmul asta..o sa le fie dor..dar in acelasi timp ii si inteleg pentru ca ei sunt acum studenti in facultate si ar fi aiurea sa tot auda cand ies pe coridoare "uite-l pe ala care a jucat in filmul pt copii"..desi e cel mai bun film mai sunt unii care zic asa..adica totusi..

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells