Program Băneasa Drive In Cinema, 28 septembrie-04 octombrie

22 Sep 2009
Program Băneasa Drive In Cinema, 28 septembrie-04 octombrie

District 9” va rula în avanpremieră în perioada 28 septembrie - 4 octombrie la Băneasa Drive In Cinema şi multiplexurile bucureştene.  Produs de Peter Jackson şi Carolynne Cunningham, SF-ul va rula în sistem drive in miercuri, joi, vineri şi duminică, de la 20.30, iar sâmbătă - de la 23.30.

Gamer” este luni, 28 septembrie, de la 20.30 la Băneasa Drive In Cinema, iar miercuri şi vineri de la 23.30. „Funny People”, cel mai recent film al actorului Adam Sandler, va rula la Băneasa Drive In Cinema marţi şi sâmbătă de la 20.30, şi joi, duminică de la 23.30.

Luni, prima zi din săptămână, este ziua maşinilor albe la Băneasa Drive In Cinema, când şoferii vor primi un popcorn mediu gratis. Aşadar, cei care ştiu că maşinile se potrivesc descrierii sunt aşteptaţi în fiecare luni la Băneasa Drive In Cinema.

Vineri, Clin vine să se asigure că vezi filmele în cele bune condiţii - parbrizul maşinii va fi curăţat, iar cei prezenţi vor primi şerveţele umede pentru curăţarea ochelariilor. La final de săptămână, cei care vin la film de la 20:30 şi vor cumpăra înaintea începerii filmului o Coca Cola Zero vor primi încă o doză de 250 ml cadou, iar cei care vor dori să vină la Băneasa Drive In Cinema de la 23:30 vor primi o cafea din partea casei.

Băneasa Drive Cinema are o capacitate de 300 de maşini şi un ecran imens, de 23.5 metri lungime şi 10 metri înălţime. Filmul va fi proiectat pe peretele Băneasa Shopping City, prin intermediul unui proiector digital care permite vizionarea peliculelor în cele mai bune condiţii. Sunetul fi transmis prin intermediul unei staţii radio locale, pe care clienţii o vor recepta când sunt în interiorul cinematografului.

Câteva dintre avantajele Drive In Cinema:
Poţi să vorbeşti, comentezi şi discuţi în timpul filmului!
Părinţii le pot traduce celor mici fără a-i deranja pe cei din jur.
Volumul filmului este ales de fiecare.
Poţi să stai relaxat pe scaunul maşinii tale!

Părerea ta

Spune-ţi părerea
lardana pe 4 octombrie 2009 19:45
District 9 este cel mai prost film vazut ever...
Radu1711 pe 26 aprilie 2010 23:55
foarte tare filmul, mi-a placut

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells