Prima fotografie cu actorii din The Hobbit!

de Cristina Grigore în 11 Feb 2011
Prima fotografie cu actorii din The Hobbit!

O conferinţă de presă ţinută în Wellington, Noua Zeelandă, a reunit 14 dintre actorii care vor juca în The Hobbit, filmul în două părţi ce va sta sub cârma lui Peter Jackson. Din cauza necesităţii de a rămâne încă o vreme în casă pentru a se recupera, regizorul nu s-a putut alătura actorilor. Site-ul neozeelandez Stuff.co a participat la eveniment, şi a făcut prima fotografie cu echipa de actori a peliculei.

Prezent la conferinţă, Martin Freeman, care va juca rolul lui Bilbo Baggins, a declarat că acesta este rolul vieţii lui. „Sunt nemaipomenit de satisfăcut”, a ţinut el să adauge. Pentru The Hobbit, actorul britanic a trimis la audiţie o casetă şi era îngrijorat, până să primească rolul, că nu-l va putea accepta din cauza serialului Sherlock Holmes în care joacă în Anglia.

Lui Freeman i s-au alăturat actorul irlandez James Nesbitt (serialul Cold Feet), britanicul Richard Armitage (va juca şi în Captain America: The First Avenger), dar şi o mână de actori din Noua Zeelandă, care vor apărea cu toţii în roluri de pitici: William Kircher, Peter Hambleton, John Callen, Jed Brophy şi Mark Hadlow.

Deşi încântaţi că sunt, alături de familii, într-o regiune cu o mulţime de zone şi peisaje superbe, aleasă de Jackson pentru filmările The Hobbit, Nesbitt şi colegii săi se află aici de mai bine de patru săptămâni. Suficient „cât să-ţi întemeiezi o nouă familie”, a glumit el.

Acelaşi tip de umor a fost împărtăşit şi de Freeman, care a ţinut să spună câteva cuvinte despre Peter Jackson, dar s-a oprit, amuzat, când şi-a dat seama ca a uitat titlul de Sir. „Mă va omorî”, a spus actorul. „Ştiţi cât este de ataşat de monarhie!”, a mai adăugat el. Redevenind serios, viitorul Bilbo Baggins a ţinut să precizeze că îl respectă pe Peter Jackson pentru faptul că, deşi este mai bogat decât Regina, este un om care se poartă incredibil de normal.

Producţia The Hobitt, ce va necesita aproximativ 500 de milioane de dolari, va include nume noi, precum Saoirse Ronan, dar şi actori aduşi din The Lord of The Rings: Ian McKellen, Christopher Lee, Cate Blanchett, Elijah Wood şi Andy Serkis. Orlando Bloom şi Viggo Mortensen ar putea face şi ei, parte din distribuţie.

Filmările la prima parte a The Hobbit vor începe pe 21 martie.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
doinarac pe 11 februarie 2011 15:04
How nice!
Astept cu nerabdare 2012+2013 , pentru vizionarea filmelor....am citit si cartea "O poveste cu un hobbit" (Colectia -Biblioteca pentru toti copiii" -1975)

legolas05 pe 11 februarie 2011 15:05
bine ca incep filmarile pe 21 martie...abia astept filmul
bloodthirst pe 12 februarie 2011 00:46
@doinarac - iti recomand si ''Copiii lui Húrin'' ,carte scrisa tot de Tolkien.

Lumea nu ar fi fost la fel de frumoasa fara minunatele opere a lui J.R. Tolkien si fara Peter Jackson care a reusit ''sa le dea viata'' ...

pappilon pe 13 februarie 2011 12:23
Viva Hobitt!
adriana_stanciu pe 14 februarie 2011 12:34
de abia astept filmul.
Peter Jackson nu poate regiza un film decat la superlativ
Sunt fana a Trilogiei si astept cu nerabdare continuarea.................
Ne-am saturat cu toti de impuscaturi, taieri de capete si maini fara nici-o noima, este nevoie si de altceva si daca acest altceva este definit printr-o poveste frumoasa dar logica de ce nu am astepta-o cu nerabdare.
Succes noii echipe dar si celor din vechea distributie.

rizea.alex70 pe 23 februarie 2011 09:55
Can't wait..!!!Insanatosire grabnica ii doresc lui Peter..!!!
Voncile pe 25 iunie 2011 09:31
A good many vaalubles you've given me.
rwheibonp pe 27 iunie 2011 18:47
4q7ZPt flyirhdaxfty
mmkfuuzgjsr pe 28 iunie 2011 14:00
z0ameT , [url=http://vlonhjizdkgb.com/]vlonhjizdkgb[/url], [link=http://nctfsdfgqcjq.com/]nctfsdfgqcjq[/link], http://jrjoenslseuq.com/

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells