Prima Doamnă a Franţei acceptă rolul propus de Woody Allen

de Gloria Sauciuc în 26 Nov 2009
Prima Doamnă a Franţei acceptă rolul propus de Woody Allen

Carla Bruni, soţia Preşedintelui francez Nicolas Sarkozy, a declarat luni - într-un interviu acordat Canal Plus - că a acceptat propunerea făcută încă din vară de Woody Allen şi că va apărea într-un rol secundar în urmtorul film al regizorului.

Producătorul Javier Mendez, de la compania spaniolă de producţie Mediapro (care s-a ocupat şi de Vicky Cristina Barcelona), spune că scenariul filmului You Will Meet A Tall Dark Stranger este aproape gata, şi că producţia se va juca în engleză şi franceză.

You Will Meet a Tall Dark Stranger îi mai are în distribuţie pe Naomi Watts, Josh Brolin, Anthony Hopkins şi Antonio Banderas, iar filmările vor avea loc în Marea Britanie.

Carla Bruni a avut  peste 20 de apariţii episodice în seriale de televiziune în rolul ei însăşi (cameo) şi a asigurat soundtrack-ul a şase filme, conform imdb.com.

Motivaţia regizorul Woody Allen pentru alegerea Carlei Bruni a fost "Are carismă, a apărut deja în filme şi nu-i e deloc străină publicului. Sunt nenumărate feluri în care aş putea s-o folosesc".

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells