Paris Hilton va fi Maica Teresa!

8 Apr 2006
Paris Hilton va fi Maica Teresa!

Se zvoneste ca regizorul indian T. Rajeevnath o vrea cu orice pret pe Paris Hilton in rolul principal al filmului biografic pe care il pregateste despre Maica Teresa.
Site-ul britanic Life Style Extra anunta ca regizorul indian T. Rajeevnath va face o calatorie in jurul lumii pentru a incerca sa o convinga pe rasfatata mostenitoare a imperiului Hilton - devenita actrita Paris Hilton sa joace in lung metrajul sau biopic despre regretata Maica Teresa. Surse din anturajul lui Rajeevnath declara ca i-au contactat pe oamenii lui Hilton pentru a stabili o intalnire cu regizorul care vrea sa mearga in Statele Unite sa o convinga pe blonda sa se calugareasca.
Conform site-ului britanic, asii din maneca lui Rajeevnath vor fi niste fotografii ale lui Paris Hilton modificate digital pentru a o face sa semene cu Maica Teresa, care a murit in 1997. "Fotografiile vor fi un atu in discutia mea cu Paris" declara Rajeevnath. "Ea si-a exprimat deja incantarea ca am selectionat-o pentru acest rol. Asta va face lucrurile sa mearga mai usor." Rajeevnath spera sa inceapa filmarile cu Maica Hilton Teresa in primele luni ale anului viitor, avand un buget de aproape 11 milioane $. Hilton a mai jucat in cateva filme pana acum, printre care The Cat in the Hat si filmul horror House of Wax, rol cu care a castigat Zmeura de Aur pentru Cel Mai Prost Rol Secundar. Acum lucreaza la comedia Pledge This! in regia lui William Heins.

Taguri:  Paris Hilton

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Ştiri cinema

jinglebells