Oliver Stone a pus ochii pe protagonista din Winter’s Bone

de Cristina Grigore în 11 Feb 2011
Oliver Stone a pus ochii pe protagonista din Winter’s Bone

Jennifer Lawrence, nominalizată la Oscar pentru rolul din Winters Bone, se află în discuţii pentru un rol în viitorul film al lui Oliver Stone, intitulat Savages, anunţă Deadline.

Filmul, adaptare a romanului de succes al lui Don Winslow, va spune povestea a doi traficanţi de droguri din Laguna Beach, care, parte a unui aranjament ciudat, împart aceeaşi prietenă (Lawrence). Problemele celor trei încep atunci când un cartel al drogurilor din Mexic îşi trimite unul dintre membri (rol ce ar putea reveni lui Benicio Del Toro) pentru a le închide afacerea.

Stone, care a anunţat acest proiect în urmă cu un an, va lucra după scenariul semnat de Winslow şi Shane Salerno. Regizorul s-a întâlnit deja cu o mulţime de actori cunoscuţi pentru cele două roluri principale masculine: Leonardo DiCaprio, Tom Hardy, Aaron Johnson, Garrett Hedlund, James Franco.

Lawrence, în vărstă de 20 de ani, va putea fi văzută anul acesta alături de Mel Gibson în The Beaver şi în X-Men: First Class, unde va juca rolul mutantei Mystique.

Producţia a atras deja atenţia multor studiouri mari, iar filmările sunt programate să înceapă în iunie.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
tat pe 11 februarie 2011 10:41
interesant,asteptam filmul
Krakatau pe 11 februarie 2011 12:47
Frumos. Film cu potential. Sper sa-l ia pe Benicio del Toro pentru rolul mexicanului. Pentru cele 2 roluri masculine se bat actori buni, au de unde alege.
Interesant, Jennifer Lawrence are parte de parghiile necesare pentru a deveni mare in cativa ani.

Burlan pe 11 august 2011 10:30
Winters Bone Nota 8.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells