Noi imagini din All You Need is Kill, cu Tom Cruise și Emily Blunt

de Cristina Grigore în 4 Feb 2013
Noi imagini din All You Need is Kill, cu Tom Cruise și Emily Blunt

Filmările lui All You Need Is Kill se desfășoară zilele acestea la Londra, de unde cei de la PeliBlog.com au preluat noile imagini atașate mai jos, în care îi poți vedea în acțiune pe Tom Cruise și Emily Blunt.

Acțiunea filmului este plasată într-un viitor apropiat, în care toate armatele lumii sunt forțate să facă front comun împotriva unei rase extraterestre ce a aterizat pe Pământ și a făcut ravagii peste tot, ucigând milioane de oameni.

Cruise joacă rolul locotenent-colonelului Bill Cage, un ofițer care nu are nicio zi de luptă reală la activ și care este aruncat în luptă fără alternativă. În doar câteva minute, este omorât. Se trezește însă la începutul aceleiași zile în care este forțat să intre în luptă și totul – moartea sa și reluarea ultimei zile – acest lucru se repetă din nou și din nou, ca într-o altă versiune a lui Source Code sau o adaptare SF a lui Groundhog Day.

Pelicula este regizată de Doug Liman (The Bourne Identity) și îl mai are în distribuție pe Bill Paxton. Lansarea americană a filmului este programată pentru 7 martie 2014.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
monicarusu25 pe 4 februarie 2013 09:10
imi place distributia. o sa fie un film bun.
spartacus pe 4 februarie 2013 10:56
Ideea mi se pare excelentă. Au mai fost filme cu scenarii asemănătoare, dar distribuţia este esenţială în succesul ulterior al unui film. Acesta garantează. Abia aştept să apară.
Bayard pe 4 februarie 2013 11:21
Nu e oribil cand ti se spune ca filmul asta este foarte asemanator cu altul pe care deja l-ai vazut?? :)) Vad ca Tom Cruise face 2 SF-uri in acelasi an :))
MikkaelWolfganger pe 4 februarie 2013 12:34
Ideea pare plagiata in ultimul hal, iar transpunerea ei intr-un sf , nu cred ca a fost facut de dragul filmului, ci de dragul publicului.
SANDA45 pe 4 februarie 2013 13:48
ideea e buna
AndreBlack pe 4 februarie 2013 16:28
Pare interesant mai ales cu Tom Cruise in rol principal .
paul2011 pe 4 februarie 2013 18:16
Tom Cruise si Emily Blunt ( imi place actrita ) , o distributie foarte buna ....faine si imaginile ...sper sa iasa un film foarte bun ...abia astept :) .
zeno.marin pe 4 februarie 2013 19:50
Nota unu pentru copiat! De fapt chiar, de ce nu se da 0?... Sau -1?... In fine. Groundhog Day a fost un film atat de reusit, briliant, genial chiar incat ar trebui sa se puna copyright pe idee pur si simplu. Criza de idei e atat de mare incat ca spectator ma simt pur si simplu furat si inselat (vorbesc desigur in numele meu; altii poate nici n-au vazut filmul cu Bill Murray) ... S-a dus naibii industria cinematografica. Decadere totala! How's that: "Noi imagini din deja vu?" Nu suna a oximoron?...
zeno.marin pe 4 februarie 2013 19:52
Trivia: stiati ca autorul scenariului lui "All You Need is Kill" este nimeni altul decat Victor Ponta?...
rizea.alex70 pe 5 februarie 2013 16:03
Interesant film...abia astept sa il vad.
alex_il_fenomeno pe 2 martie 2013 14:06
Se anunta ceva impresionant, un proiect care merita asteptarea.
morfil pe 16 aprilie 2013 01:01
Nu conteaza daca SF-ul acesta va fi bun sau nu, conteaza sa se produca cat mai multe SF-uri !!! Daca prindem 1-2 SF-uri extraordinare pe an, eu zic ca merita efortul !!! E un gen care are atatea de oferit, practic este nelimitat, noi, oamenii, il limitam prin limitarile noastre :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells