Meryl Streep - favorită la Oscar 2010

de Răzvan Boboc în 30 Aug 2009
Meryl Streep - favorită la Oscar 2010

Meryl Streep, campioană a nominalizărilor la Oscar (nu mai puţin de 15) are şanse să câştige anul viitor mult-râvnita statuetă. Femalefirst.co.uk scrie că membrii Academeiei nu prea au fost până acum impresionaţi de vreun rol feminin din filmele lansate anul acesta. Astfel, Streep are mari şanse să fie câştigătoare la categoria Cea mai bună actriţă, pentru rolul din Julie & Julia.

Streep, care a fost nominalizată şi anul trecut, pentru rolul din Doubt, are şanse să obţină al treilea Oscar din cariera sa.

Julie & Julia spune povestea lui Julie Pare (Amy Adams), care locuieşte într-un apartament micuţ şi lucrează până la epuizare ca secretară, un job care nu duce nicăieri. Are nevoie de ceva care să distrugă monotonia din viaţa ei aşa că inventeaza un angajament greu de dus până la capăt. Ea va lua copia cărţii vechi de la mama ei, "Iniţiere în arta de a găti din 1961" şi se va apuca de gătit toate cele 524 de reţete. Pe durata unui singur an.

Pe lista nominalizărilor pentru cea mai bună actriţă ar mai putea apărea Hilary Swank - Amelia, Emily Blunt - The Young Victoria şi Penélope Cruz - Los abrazos rotos.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
sophie pe 30 august 2009 13:50
as vrea sa ia oscarul, is the best actress la ora actuala si nu cred ca america va mai da curand o actrita de calibrul ei. hilary a luat parca de doua ori oscarul consecutiv, si e buna tare la jucat in anumite roluri,cruz, slabe sanse, abia l-a luat anul trecut si nu e chiar atat de talentata, blunt e prea proaspata si nu pare un film de oscar cel in care joaca ...e prea putin cunsocuta, si nu pare mare actrita. go, meryl, go, girl! love meryl forever.pariez ca gateste bine in real life :D
Sunshiness pe 30 august 2009 22:01
La 2 premii Oscar, 6 premii Globul de Aur, cate un premiu BAFTA, Cannes si Berlin ce mai poti spune?! Cu certitudine e o mare actrita si alta ca ea nu va mai fi curand, plus ca la cei 60 de ani arata destul de bine si nu cred ca a facut operatii estetice cum fac "vedetele" din ziua de azi. Subiectul filmului pare interesant si original, n-am mai auzit de multe filme de drama cu teme gastronomice. Sper ca Meryl sa-si mai adauge cel putin un Oscar la colectie si-i multumim pentru cariera sa si ce a ramas din ea!
sophie pe 30 august 2009 22:50
cum ce a mai ramas din cariera ei? o vad inca 10 ani pe baricade. da, nu are operatii estetice de prost gust, modificari majore care lasa fata ca de mutant sau cyborg, dar e ingrijita, a facut peelinguri, ceva liftinguri discrete, de bun gust. nu si-a modificat celebrul nas, si nu si-a umflat buzele sau sanii ca un porn star.
sorina132003 pe 31 august 2009 09:04
O adevarata doamna, care reuseste sa ramana in frunte si dupa zeci de ani de cariera. Meryl Streep este un exemplu pentru tinerele actrite aspirante de la H-wood, pentru ca are toate calitatile necesare pentru un model demn de urmat : un imens talent actoricesc, o eleganta cum rar ne este dat sa vedem la alte actrite ,stilul unic de a se pastra mereu "tanara" si felul in care se dedica fiecarui rol. Cum ar zice americanul : she can't do no wrong!
FarkaS pe 31 august 2009 11:22
E o actrita desavarsita. Joaca cu atata pasiune! Merita din plin onorabila distinctie. Nu cred ca ar fi o solutie de compromis doar pentru ca "membrii Academeiei nu prea au fost până acum impresionaţi de vreun rol feminin din filmele lansate anul acesta".
emy pe 31 august 2009 23:58
merita!!este o femeia si o actrita nemaipomenita,merita din plin oscarul
B1TG0D pe 1 septembrie 2009 01:45
abia astept filmul ...am vazut ceva scene.....si m-am amuzat copios......recomand tuturor :D
Dana pe 6 septembrie 2009 21:33
Meryl a fost multa vreme defavorizata de academia de film, la valoarea ei trebuie sa aiba 3 oscaruri. Poate de data asta...
mari pe 13 septembrie 2009 10:30
Este extraordinara! Talent, inteligenta, stil, umor, multa munca si dedicare. A stiut mereu sa-si ridice permanent stacheta reusind ca si la 60 de ani sa fie in centrul atentiei cu roluri cat mai diverse si interpretari demne de Oscar. M-as bucura foarte, foarte mult sa mai castige un premiu pentru ca merita. Mai ales pentru ca.... she can play anything. Iar asta este o raritate in ziua de azi. Go Meryl!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells