The Young Victoria

(2009)

Tânăra Victoria

Poster The Young Victoria Postere The Young Victoria

Sinopsis The Young Victoria

Mai mult
The Young Victoria

Dominată din copilărie de posesiva ei mamă și de către consortul acesteia, Conroy, un individ tiranic, tânăra Victoria le refuză acestora dreptul la regență în timpul lui William al IV-lea, unchiul acesteia. În schimb, Albert, vărul ei german, încurajat în a o curta atunci când tânăra accede la tron la 18 ani, ajunge în schimb să se îndrăgostească de ea. Impresionată de generozitatea lui Albert, și Victoria are propria dorință de a-și ajuta supușii. Însă loialitatea…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.2
Un premiu şi o nominalizare Oscar, o nominalizare Globul de Aur, 2 premii BAFTA
Vezi toate premiile
Rupert Friend Rupert Friend Prinţul Albert Emily Blunt Emily Blunt Tânăra Victoria Paul Bettany Paul Bettany Lord Melbourne
Mark Strong Mark Strong Sir John Conroy Miranda Richardson Miranda Richardson Ducesa de Kent Thomas Kretschmann Thomas Kretschmann Regele Leopold al Belgiei
Jim Broadbent Jim Broadbent Regele William Michiel Huisman Michiel Huisman Ernest Rachael Stirling Rachael Stirling Ducesa de Sutherland
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

GK Films

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Momentum Pictures

Site oficial

The Young Victoria

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
alali pe 28 August 2014 03:26
Istorie?! Nici pe departe!..
Avem in fata un film de dragoste, care nu are nimic in comun cu istoria sau cu biografia cuiva. Este o fictiune ce are la baza ei personaje reale. Dar nimic mai mult.
Daca vorbim despre scenariul acestui film, da! El este un scenariu de dragoste; intriga sau mai bine zis actiunea este aproape disparuta pentru a se pune accent doar pe viata intima a unei regine, cea mai tanara din istoria Regatului Unit. Singurul eveniment ce incearca animarea acestei productii este: atentatul. Acesta se transforma practic intr-un act de eroism din partea proasptului sot, lucru nicidecum istoric, doar pentru a creste caracterul romantic al productiei. Un film pentru un anumit public, cel de graba varsator de lacrimi pe la nunti ... :)), dar simpaticut! Doamne ajuta ca nu au ales intr-adevar o regina asemanatoare fizic cu originalul, ca atunci sigur aveam parte de un spectacol greu de suportat.… citeşte

14 3
aripidezapada pe 17 Aprilie 2010 20:36
Incredibil, superb
Chiar nu am cuvinte...
In ultimul sfert de film ma asteptam sa se intample ceva care sa strice fericirea lor.. am inceput sa plang doar gandindu-ma ca se va termina urat :|
A spus cineva ca ii lipseste emotia... Poate ii lipsea lui inima. Nu stiu la ce fel de filme se omotioneaza omul destept, dar eu ma simt in masura sa sustin cand un film e emotionant. Si asta e.. si e plin de iubire. Asa cum nu ma asteptam.. Iubire pura si profunda. Off,, nu mai vreau sa comentez, ca ii stric frumusetea. Am zis eu ca mi-as dori sa strang undeva, filmele minunate pe care le-am vazut, sa le pot revedea cand doresc, si sa le dau mai departe copiilor.
Asta ar fi unul din putinele cu nota 10.

14 8
omdestept pe 27 Ianuarie 2010 01:50
eu apreciez foarte mult filmele despre personalitati istorice si acest film prezinta destul de bine tineretea reginei Victoria, iar Emily Blunt o interpreteaza excelent pe regina Victoria. Si restul actorilor joaca foarte bine, decorul este superb si costumele la fel, dar totusi ceva ii lipseste acestui film. nu are acel scenariu care sa te captiveze, esti prins in film doar vizual nu si emotional. totusi pentru performantele unor tineri actori merita vazut
6 4
lorenne pe 20 noiembrie 2010 19:04
Eu cred tocmai contrariul . Cum sa nu fi captivat din punct de vedere emotional daca ti se asterne o poveste de dragoste atat de frumoasa in fata ochilor ? Daca iubirea nu e incarcata de emotie atunci ce e ? E normal ca acest film sa nu fie plin de actiune daca urmareste cat de cat faptele istorice iar iubirea celor doi sa incununeze intr un fel firul povestii.
Arthur852 pe 06 Martie 2010 16:08
un film linistit,prea putina intriga dar placut mai ales din a doua parte,un exemplu de caracter si loialitate ,il recomand..
6 6
roxykim pe 29 Aprilie 2010 07:12
Frumos! Imi place mult acest gen de film si il recomand. Eram atat de captivata, caci la final mi s-a parut parca incheiat brusc deoarece trebuia sa se incadreze in cele 100 de minute. Emily Blunt o interpreteaza excelent pe regina Victoria si imi place si interpretarea lui Rupert Friend pe care l-am apreciat si in "Cheri".
5 4
bulinuttza pe 18 Februarie 2010 20:07
un film exceptional. o lectie de viata, de iubire, devotament si bunatate.
cu siguranta merita vazut.

5 4
elena.roteanu pe 19 Mai 2011 19:21
Pentru cunoscatori. In scenele de la Palatul Windsor, putin dupa minutul 20, am vazut cele mai frumoase schimbari de sharf pe care le-am vazut vreodata in filme. O bila alba uriasa (exista mai mici sau mai mari? :)) pentru regizorul Jean-Marc Vallee!
4 0
ramonikramo pe 03 Februarie 2010 19:08
Foarte frumos. Am vazut cand eram mai mica un documentar despre regina Victoria a Angliei si cand am descoperit ca filmul asta este tot despre ea am zis "Trebuie sa il vad!!!"

Minunata cu adevarat dragostea dintre ei daca timp de mai bine de o jumatate de viata a purtat doliu pentru sotul ei.

4 2
c_vasi23 pe 15 februarie 2013 00:31
pe atunci si poate si acum, unii si poate nu doar unii, care si-au dat viata pentru viata sotiei , a iubirii vietii lui, mama copiilor lor si in cele din urma pentru ca era Regina UK A meritat acest doliu! Foarte bun filmul nu credeam ca o sa fie atat de bun.
Myha8 pe 20 Septembrie 2009 00:24
O frumoasa poveste de iubire ,un film isotric care are ca tema viata reginei Victoria ,o tanara puternica,inteligenta, si frumoasa.
Femeia are o aripa si barbatul la fel doar impreuna pot zbura pe aripile iubiri ,Victoria a intalnit iubirea vietii ei pe printul Albert. Un film ce merita sal vezi!

4 6
andyy pe 16 Martie 2010 17:53
Un film reusit, apreciat la o mai mare valoare, de pasionatii de isorie.O lectie de istorie si de viata, foarte frumoasa.De remarcat fidelitatea cu care au fost reproduse cadrele si costumatiile acelor vremuri.
3 4
Ucshi pe 04 Ianuarie 2010 10:05
Un film superb, remarcabil. Mi-a placut enorm. ;x
Il recomand tuturor.

3 4
ceridwena pe 03 Septembrie 2009 11:08
mie mi-a plakut
istorie , intrigi, povesti de dragoste..poveste despre viata reginei victoria a angliei

3 4
pisicuta1 pe 11 Septembrie 2012 20:16
superb
merita vazut ,alte vremuri in epoca victoriana!.........
2 0
catasmile17 pe 29 Martie 2012 22:31
Un film superb,emotional. Este foarte bine regizat. Pur si simplu m-a impresionat.
2 0
danymury pe 09 Mai 2011 20:54
un film extraordinar..mi-a placut la nebunie, foarte fain realizat...recomand!!!
2 0

Spune-ţi părerea despre The Young Victoria

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Young Victoria
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells