Meryl Streep e Margaret Thatcher!

de Ştefan Dobroiu în 8 Feb 2011
Meryl Streep e Margaret Thatcher!

După ce au bătut recorduri de audienţă în Marea Britanie cu muzicalul Mamma mia!, Meryl Streep şi regizoarea Phyllida Lloyd fac din nou echipă, de această dată pentru filmul biografic The Iron Lady, despre Margaret Thatcher, premier al Regatului Unit între 1979 şi 1990.

Povestea o va purta pe Streep în anul 1982, când a avut loc criza politică dintre Anglia şi Argentina, cauzată de situaţia incertă a insulelor Falkland.

Nu că ne-am fi îndoit până acum, dar prima imagine a lui Streep în rolul lui Thatcher ne convinge că actriţa este perfectă pentru a intra în pielea vestitei Doamne de Fier.

Dennis Thatcher, soţul politicienei, este interpretat de Jim Broadbent, în timp ce principalul ei consilier, Geoffrey Howe, este interpretat de Anthony Head.

Filmările au început pe 31 ianuarie în Londra, iar o premieră este aşteptată în cadrul unui festival de film important, probabil cel de la Veneţia. The Iron Lady are toate şansele să se lanseze în Statele Unite până la sfârşitul anului, pentru ca Streep să fie eligibilă pentru Oscarurile din 2012.

Crezi că Meryl Streep seamănă suficient de bine cu Margaret Thatcher?

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alexaa pe 8 februarie 2011 18:39
sper din tot sufletul sa mai ia un oscar....nu pentru ca ar mai avea nevoie de inca unul ca sa-si dovedeasca talentul ci pentru ca e singura care merita cu adevarat acest premiu.ar fi putut primi un premiu pentru fiecare nominalizare.longevitatea carierei ei este uimitoare.
mirko pe 8 februarie 2011 19:49
Uaauu, cat de mult se aseamana cu Doamna de Fier! Merryl Streep va face un rol de mare clasa si asta nu ii va reduce drumul catre o noua nominalizare la Oscar pe care sper ca o va avea. Nu sunt un fan al acestor gen de filme dar pentru ea o sa fac un efort sa-l vad!
victor_neo75 pe 8 februarie 2011 21:47
Meryl Streep seamana foarte bine cu Margaret Thatcher in poze (Helen Mirren a jucat-o pe Elisabeta a II-a si a castigat un Oscar acum 4 ani) !

Meryl Streep poate castiga in sfarsit al 3-lea ei Oscar din cariera la a 17-a ei nominalizare posibila din 2012; ca o curiozitate a intrecut-o pe Katharine Hepburn la numarul de nominalizari, dar nu si la numarul de premii obtinute (Katharine Hepburn a castigat 4 Oscaruri din 12 nominalizari numai pt roluri principale, iar Meryl Streep a castigat 2 Oscaruri, unul pt rol principal si altul pt rol secundar din 16 nominalizari (din care 13 pt rol principal). Sa nu uit de Ingrid Bergman care din 7 nominalizari, a castigat 3 Oscaruri (2 pt roluri principale si unul pt rol secundar).

Si daca nu castiga la anul, Meryl Streep ramane o legenda vie !

Petra pe 8 februarie 2011 22:26
Doamne, actrita asta nu inceteaza sa ma uimeasca!
dwp11 pe 9 februarie 2011 07:09
O actrita si o femeie exceptionala.
cavallioty pe 9 februarie 2011 09:13
de acord cu tine mirko,nici eu nu sunt fan al acestor gen de filme dar pentru Meryl Streep o sa ma uit
alex_il_fenomeno pe 9 februarie 2011 09:57
incredibil ! cu machiajul adecvat , deja seamana foarte mult cu celebra femeie din politica !
doinarac pe 9 februarie 2011 17:31
O alegere "inspirata" , un caracter puternic ca al Doamnei de Fier , avea nevoie de cineva pe masura.
Si Meryl Streep este alegerea "manusa"!

denisa pe 7 mai 2011 21:46
O actrita exceptionala, talentata , care prin munca a reusit sa atinga cel mai inalt nivel in cinematografie ! Deja numai numele ei in distributia unui film recomanda acel film ! In absolut toate filmele convinge inca o data despre inalta ei maiestie artistica. Si de aceasta data va fi un regal in arta !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells